Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

CORONA UPDATE !

29-9

GEEN PUBLIEK BIJ SPORTWEDSTRIJDEN, TRAININGEN EN SPORTKANTINES DICHT

 

Het kabinet heeft gisterenavond aangekondigd dat opnieuw landelijke maatregelen getroffen worden in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel in het grootste deel van Nederland en ook het aantal ziekenhuisopnames neemt toe. Veel mensen en sport- en horecalocaties hebben zich goed aan de richtlijnen gehouden, binnen de hockey. Maar het is niet genoeg om de verspreiding van het virus in te dammen. Om een nieuwe lockdown te voorkomen worden de komende 3 weken de sociale contacten drastisch beperkt.

 

Vanaf vandaag 12:00 uur gelden op HGC een tweetal extra maatregelen, te weten:

 

  • Geen publiek bij hockeywedstrijden & trainingen. Helaas zijn ouders tijdelijk niet welkom bij de wedstrijden & trainingen.
  • Clubhuis is gesloten, met uitzondering voor EHBO gevallen
  • Kleedkamers zijn gesloten m.u.v. het ophalen & wegbrengen van de keeperstassen (omkleden in de dug-out)

 

 


We begrijpen dat de maatregelen de nodige vragen oproepen. We hebben nog niet alle antwoorden, maar zullen de gevolgen zo snel mogelijk in kaart brengen. Hiervoor houden wij de berichtgeving van het NOC*NSF, de KNHB en het ministerie van VWS nauwlettend in de gaten. Wat de exacte gevolgen zijn hangt ook af van de definitieve noodverordeningen van de Veiligheidsregio’s. We zullen dit zo snel mogelijk communiceren en antwoord proberen te geven op de vragen.

 

Bekijk hier het volledige bericht over de nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid.


Klik  hier voor het meest recente Corona-protocol !LET OP !

 

In verband met het nieuwe Corona-protocol gelden vanaf dinsdag 29 september de volgende maatregelen:

Momenteel zijn er geen toeschouwers bij wedstrijden & trainingen toegestaan (voor zowel HGC als tegenstanders) !

* Registratie verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.

Dat kan van tevoren via de QR-code op de de HGC website of bij aankomst.

* De tegenstanders van onze Jongste Jeugd mogen met maximaal 5 ouders (inclusief begeleiding en teambegeleider) naar HGC komen. 

De Jongste Jeugd gebruikt de ingang van het terrein direct rechts als je het parkeerterrein op rijdt.  

* De tegenstanders van onze Jeugd mogen met maximaal 5 ouders (incl. begeleiding naar HGC komen). De Jeugd gebruikt de reguliere ingang van het complex (via het hoofdpad).  

* HGC teams mogen met maximaal 5 ouders (coach, ass. coach, manager & 2 scheidsrechters) naar HGC komen. Mits de wedstrijd door ouders gefloten wordt, anders geldt een maximum van 3 ouders (coach, ass. coach, manager)

* Teams mogen 30 minuten voor de wedstrijd het complex betreden.

* Na de wedstrijd/training moeten spelers & begeleiding direct het complex verlaten. 

* De kleedkamers zijn gesloten. We adviseren de teams om in het wedstrijdtenue het terrein op te komen. Alleen tegenstanders in de Landelijke A-, B-competitie (die langer dan 45 minuten reistijd hebben) kunnen na de wedstrijd gebruik maken van de kleedkamer & douches.

* Teambesprekingen vinden vooraf of buiten op het complex plaats.  

* Spelers en hun begeleiding zijn een half uur voorafgaand aan de wedstrijd welkom en moeten het complex direct na de wedstrijd verlaten !

* Het clubhuis is alleen geopend voor EHBO gevallen en gebruik van toiletten. HGC keepers mogen hun tas uit de kleedkamer halen (omkleden in de dug-out)

# Alleen samen krijgen wij corona onder controle !

 

HGC TV