Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Noordwijk MO16-2 - MO16-2: 0 - 1

Gespeeld op: 10-9-2022

Op een verrassend warme dag was vandaag onze eerste competitiewedstrijd in en tegen Noordwijk. We vlogen uit de startblokken in het eerste kwart. Hoog druk zetten, snelle combinaties en een hoger baltempo dan de tegenstander. Een harde bal op de paal van Jasmijn was het hoogtepunt, maar ook mooie acties van Lara en Fleur hadden een beter einde verdiend. Achterin gaven we nagenoeg niets weg.
In tweede kwart deed Noordwijk wat terug, probeerden ons achterin vast te zetten en verstoorden de opbouw. We vergaten het veld breed te houden en via de flanken eruit te komen en leden slordig balverlies. De twee strafcorners die Noordwijk verdiende werden goed verdedigd door de uitlopers en Bodil. Vlak voor rust kregen we nog twee grote kansen, een harde voorzet ging rakelings voorlangs en een 1-op-1 op de keeper, maar gingen er helaas net niet in!
Na de rust herpakten we ons weer en hadden aanvallend gezien vaak het initiatief. We verdienden strafcorners en hadden de bal vaak op de helft van de tegenstander. Als de eindpass/voorzet iets nauwkeuriger en minder gehaast is, krijgen we nog meer kansen dan vandaag!
In het vierde kwart was het hard werken, maar de dames waren vastbesloten om de winnende te maken. Een paar mooie acties van inschuivende middenvelders Ellen en Philipine zorgden voor grote kansen en een mooie solo van Fleur ging er net niet in. Halverwege het vierde kwart pushte Fleur de bal bij een strafcorner prachtig in het doel: 0-1. Daarna hebben de dames gevochten om de punten en waren Mette, Amelie en Bodil verdedigend heel belangrijk bij de laatste kansen die Noordwijk kreeg. Een verdiende overwinning!

Andere verslagen

Tegenstander Datum
L.S.C. ALECTO MO16-2
Leidse Hockey Club Roomburg MO16-2
LOHC MO16-3
 

HGC TV