Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

MO16-2 - L.S.C. ALECTO MO16-2: 2 - 1

Gespeeld op: 17-9-2022

Op deze vroege, regenachtige zaterdagochtend onze eerste thuiswedstrijd van de competitie. De eerste tien minuten waren stroef. Alecto probeerde ons in het eerste kwart vroeg vast te zetten en er werd iets te veel uitverdedigd door het midden. Toch kwamen we er een paar keer goed uit en via een goede, door Mette opgezette aanval over rechts kwam Annicke in een 1-op-1 met de keeper en kwam de rebound voor haar stick terecht. Met een knappe, beheerste backhand maakte Annicke het vervolgens af: 1-0. Door de goal kregen we iets meer rust in het spel. Er werd beter gecombineerd en doordat we het veld breder maakten, kwam er meer ruimte op het veld. Vlak voor rust een prachtige pass van Pauline in de loop van Philipine, die de bal meteen prachtig verlegde in de loop van Emily rechts voorin. Emily hoefde maar even te kijken en bediende Fleur, die zonder aannemen mooi afrondde: 2-0.
Na een opgewekte bespreking in de rust, waren de dames vastbesloten om door te gaan. In het derde kwart waren we opnieuw beter. Over de zijkant werd mooi gecombineerd. Jasmijn en Valerie wisten elkaar een paar keer mooi te vinden en een paar mooie acties van Ellen, Lara en Pauline brachten Alecto verschillende keren in de problemen.
In het laatste kwart moesten we achteruit, want Alecto probeerde het nog een keer. Via een ongelukkige klutsbal door de lucht kregen we nog een tegengoal: 2-1. Maar eigenlijk was dat een incident, want onze verdediging hield knap stand. Al met al een verdiende overwinning!

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Noordwijk MO16-2
Leidse Hockey Club Roomburg MO16-2
LOHC MO16-3
 

HGC TV