Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Voorbereiding TOP Jeugd seizoen 2019-2020

16-1

Voor seizoen 2019-2020 is de speeldagen kalender nog niet gepubliceerd. Desondanks verwachten wij dat de KNHB competitie start op zaterdag 31 augsutus (Topklasse A en B) en zaterdag 7 september (alle overige teams). Voor als nog verzoeken wij u met de volgende data voor de voorbereiding rekening te houden:

 

    Aanvang voorbereiding A1 en B1 teams vanaf maandag 12 augustus 2019

    Aanvang voorbereiding C1en D1 teams vanaf maandag 19 augustus 2019

    Aanvang voorbereiding overige teams zoals E1, E2 en D2* vanaf maandag 26 augustus 2019

 

* Welke teams volgend seizoen als opleidingsteam worden aangemerkt zal later dit seizoen worden besloten.

 

Genoemde data zijn een inschatting. Wijzigingen kunnen plaatsvinden naar aanleiding van o.a. bekendmaken definitieve competitiedata en het beleid en visie van de coaches/technische commissie. We zullen echter zeker niet eerder dan genoemde data met de voorbereiding beginnen.

 

Mocht uw kind ter zijner tijd worden uitgenodigd deel te nemen aan een TOP team dan zijn daar enkele voorwaarden aan verbonden. Deelname is een vrije keuze maar indien de speler deelneemt dan committeert hij/zij zich aan de voorwaarden, liefst gesteund door de ouders. Voor de voorwaarden verwijzen we naar de Appendix 1 van het selectiebeleid en teamindelingen Jeugd. Dit document is te vinden op de site en zal binnenkort worden herzien ten behoeve van het seizoen 2019 - 2020.

 

Technische Commissie

januari 2019

Gerelateerde nieuwsberichten

Groots festijn op HGC met Zaalkampioenen !
 

HGC TV