Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Indeling ’24-’25 bijna bekend; Wat u moet weten….

3-6

Selectie- en indelingsbeleid
Na de mini's, bij een leeftijd van tien jaar, stromen de spelers door naar de Jeugd. Een fase waarin kinderen veel veranderingen ondervinden qua sociale en fysieke ontwikkeling. We proberen de kinderen daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Dit doen we door bij teamindeling en teambegeleiding (coaching en training) rekening te houden met deze sociale en fysieke aspecten. Dit doen we onder andere door een zorgvuldige samenstelling van zowel selectie- als jeugdteams.

Wat u moet weten…het zal nooit 100 % naar ieders wens zijn…. Dat is schielijk onmogelijk. Maar er is veel energie gestopt in het proces om het zo goed als mogelijk in te delen. Mocht er toch een ‘vraag’ zijn, dan kunt u ons altijd benaderen om samen te kijken hoe eea tot stand is gekomen.

In de O8-O9-O10 delen we de teams in. We hebben de spelers het hele jaar kunnen volgen en laten meerdere indicatoren meewegen voor de indeling. Deze indicatoren zijn: de beoordelingsformulieren (3x per jaar), tafeltjesavonden en het technisch hart. 

Het kan zo zijn dat een speler bijvoorbeeld uit de O12-2 ‘opnieuw’ wordt ingedeeld en daardoor in de O12-3 terecht kan komen, bijvoorbeeld omdat hij/zij daar beter op zijn/haar plek is.

Extra bijdragen en commitment
Mocht uw kind te zijner tijd worden uitgenodigd deel te nemen aan een opleidingsteam of selectieteam dan zijn daar enkele voorwaarden aan verbonden. Deelname is een vrije keuze maar indien de speler deelneemt dan committeert hij/zij zich aan de voorwaarden, liefst gesteund door de ouders.

Voorbereidingen TOP en opleiding  (zie eerder geplaatst bericht, 16 april 2024)
Het nieuwe seizoen start reeds in augustus 2024, en voor selectieteams word je dan al op training verwacht. Hou dus rekening met je vakantieplanning.

Aanvang van de voorbereidingen van de selectieteams:
  • O18-1 teams vanaf woensdag 14 augustus 2024
  • O16-1 teams vanaf woensdag 14 augustus 2024
  • O14-1 teams vanaf maandag 19 augustus 2024
  • O12-1 + alle opleidingsteams vanaf maandag 19 augustus 2024    
Fit & Fun
Voor alle kinderen vanaf O10 is het ook mogelijk om zich aan te melden voor de Fit & Fun. Voor meer informatie en het programma klik hier

Alle overige teamtrainingen starten vanaf 28 augustus 2024

 

HGC TV