Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Bekendmaking teams seizoen 2024-2025

3-6

Beste HGC-leden,

Zondag 16 juni 12.00 gaat de knop om en worden de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2024-2025 in de HGC APP zichtbaar. Een spannende dag voor de kinderen en uitzicht naar hopelijk weer een mooi hockeyjaar.

Wij willen graag de procedure uitleggen hoe we tot de teamindeling gekomen zijn.

De lijncoördinator en het technisch hart bereiden de besluitvorming over de teamindeling voor door de teams binnen de lijn samen te stellen. De huidige coach van een selectie/opleidingsteam heeft invloed op de teamsamenstelling en mag zijn/haar wens hierover uitspreken. In overleg met de lijncoördinator en het technische hart zal er toegewerkt worden naar een samenstelling die gedragen kan worden door de betreffende coach en gedragen kan worden door de club in de breedste zin van het woord. De indelingen worden gedaan op basis van de criteria uit ons indelingsbeleid en de input die voortkomt uit de tafeltjesavonden.

Voor eventuele opmerkingen of vragen zal 72 uur na bekendmaking het afzonderlijke e-mailadres [email protected] worden geactiveerd dat gedurende 3 dagen open zal staan, daarna zal er (indien er op een beschaafde manier gereageerd wordt) beantwoord worden. Mocht er twijfel zijn over de aard en toon dan wordt beoordeeld door de commissie sportiviteit en respect of er gereageerd gaat worden.

Vragen die via andere kanalen of eerder worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

 

HGC TV