Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Coach Heren 1 HGC

22-3

Coaching Heren1 HGC vanaf heden

Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC heeft besloten per direct een coachwisseling bij Heren 1 HGC in te voeren. Dit betekent dat Bram Lomans, coach en Sonja Thomann, assistent coach, terugtreden.

Hoewel HGC zich als club in een moeilijke fase bevindt is de club vast besloten ervoor te zorgen dat Heren 1 dit seizoen op een positieve manier afmaakt en volgend jaar met een nieuwe koers en nieuw elan in de hoofdklasse speelt.

Voor het vervolg van dit seizoen sorteert HGC alvast voor op deze nieuwe koers en zijn oud-Heren1 spelers Floris van der Linden en David van Ass bereid gevonden om samen vanaf nu de coaching van het team op zich te nemen en zij gaan dat ook doen in seizoen ‘24-‘25. Floris maakte de eerste helft van dit seizoen onderdeel uit van de technische begeleiding.

Bestuurslid Tophockey Mark van Loon: "Soms moeten er ingrijpende besluiten genomen in het belang van de toekomst. En natuurlijk doet het pijn om HGC’ers met een dergelijke staat van dienst deze mededeling te moeten doen. Ze hebben in een moeilijke periode moeten werken en ik spreek dan ook mijn oprechte dank uit aan Bram en Sonja voor hun grote inzet”.

Wij wensen Floris en David veel succes in hun nieuwe hoedanigheid bij Heren1 HGC.

* * * * *

 

HGC TV