Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Nieuws van onze voorzitter

22-9

Beste HGC’ers

Daar sta ik weer ondanks dat het niet zo lekker weer is maar dat komt helemaal goed dit weekend. Ik wil jullie namens het bestuur weer graag een drietal boodschappen mee geven.

Als eerste de grote clubactie die dit weekend op alle clubs in Nederland zal beginnen en dus ook op HGC. Alle jeugdleden tot met 14 jaar kunnen loten verkopen vanaf aanstaande zaterdag waarvan de opbrengst naar de jeugd van HGC zal gaan. Er zijn zowel landelijk als vanuit de club hele mooie prijzen te winnen voor wie het meeste loten verkoopt als persoon en/of als team. Landelijk is 1 van de hoofdprijzen zelfs een auto!! Dus veel succes en plezier gewenst.

Het tweede wat wij jullie graag willen laten weten is dat aanstaande zondag de hoofdklasse hockey van start gaat en zowel D1 als H1 beide thuis spelen zodat we direct beginnen met een SuperSunday dus we roepen jullie op allemaal te komen om beide teams aan te moedigen. Speciaal voor alle jeugdleden zal er na de wedstrijd van H1 tegen Laren om 12.45 en na de wedstrijd van D1 tegen Tilburg een meet en greet zijn met alle speelsters en spelers. Je kan dan met een speciale kaart alle handtekeningen verzamelen en als het kan ook op de foto met jou held. Daarnaast zal tussen de wedstrijd van H1 en D1 het contract worden onder tekent met onze nieuwe hoofdsponsor Rabo bank. Genoeg reden om met zijn allen te komen wij zorgen voor mooi weer en jullie met zijn alle voor een super HGC sfeer!!!

Als laatste wil het bestuur alle nieuwe vrijwilligers bedanken dat ze zich hebben aangemeld en hun ook van harte welkom heten. Met onze Deer to volunteer aanpak lukt het dus om nieuwe vrijwilligers te vinden en zijn we op de goede weg. Er zijn nog een aantal plekken waar we vrijwilligers voor zoeken kijk daarvoor op de flyers die in het clubhuis liggen en zullen wij als bestuur ook komend weekend weer vrijwilligers werven.

 

Al met al staat er dus een mooi weekend voor de deur waar wij ons als bestuur weer erg op verheugen en hopen jullie dan ook in grote getalen te zien zowel op zaterdag bij de jeugd maar vanaf dit weekend dus ook weer op zondag bij ons D1 en H1. Tot zondag!!!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV