Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Meer informatie over "De Grote Clubactie"

22-9

Beste HGC'ers

 

Op 23 september start de jaarlijkse Grote Clubactie. Ook dit jaar hopen we dat alle jeugdleden van HGC meedoen om zoveel mogelijk loten te verkopen!

 

De opbrengst investeren we dit jaar in de Jeugd van HGC. Denk aan nieuwe trainingsmaterialen, leuke events etc. Onze jeugdleden hebben er dus direct baat bij.

 

En er is meer… Voor de top-3 verkopers en de top-3 best verkopende teams hebben we ook nog mooie prijzen in het vooruitzicht!

 

Prijzen top verkopers: The Indian Maharadja verrassingspakket, gesigneerd shirt van Dames 1 of  Heren 1.


Prijzen top verkopende teams: Teamtickets voor Duinrell, Clinic van Dames 1 of Heren 1, etentje met je team op de club.

 

Dus… maak de kopers van de loten blij met de kans op hele mooie prijzen vanuit de Grote Clubactie, maar maak vooral HGC, je team en jezelf heel blij door zoveel mogelijk loten te verkopen!

 

 

PRAKTISCH

 

Voor alle Funkey's, Mini's, Onder 7 trainingsleden & Onder 8 t/m Onder 14 jeugdleden ligt er een verkoopboekje klaar op de club. De coach/manager kan deze ophalen in de verenigingskamer.

 

Alle leden (ook senioren) krijgen morgen (23 september) een mail met verdere instructies en toegang tot hun persoonlijke verkooppagina van de Grote Clubactie. Deze mail komt vanuit [email protected].

 

Deze beveiligde webomgeving biedt HGC de gelegenheid standen bij te houden en deze met jullie te kunnen delen. Jullie gegevens worden alleen door HGC voor de statistieken gebruikt en niet met derden gedeeld.

 

Klik HIER voor meer informatie

 

 

Heel veel succes met verkopen!

 

HGC TV