Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Nieuws van onze voorzitter

24-5

Hallo allemaal,

 

Op deze mooie dag graag wil ik jullie namens het bestuur informeren over het feit dat wij voor komend seizoen mooie plannen hebben voor de senioren. Op basis van de input die wij hebben gekregen op 20 maart zijn wij als bestuur aan de slag gegaan om de senioren weer op de kaart te zetten hier op HGC en tot een bruisend gebeuren te laten komen.

 

Wij hebben er toe besloten om komend seizoen ook voor jong senioren en dames & heren te gaan. Dat is de leeftijdscategorie 17 tot 25 jaar., daarna natuurlijk ook de senioren boven de 25, dan de senioren boven de 30 (30+), 45+. We hebben ook trimhockey en we hebben ook walking hockey. Dus we hebben het spectrum van 17 tot 100 zou ik bijna zeggen.

 

We hebben hartstikke mooie voorstellen gemaakt, goed gekeken naar de omgeving, we hebben hele mooie contributies, er gaat ook geld naar de teampassen toe. Dus wij hopen iedereen te motiveren om zich te melden om met ons in gesprek te gaan om te kijken welke wensen er zijn. Zeker dus voor de A-lijn die wil doorstromen maar ook mensen van buitenaf met echt een mooie propositie, die doen we hier ook bij.

 

Ik wil ook graag de mensen bedanken die op 20 maart hebben meegeholpen want die zijn de inspiratie geweest van dit plan maar ook voor hun sparringstijd die we hebben gehad om dit plan te maken.

 

Wij hopen jullie allemaal te zien en wij gaan zorgen dat HGC in de toekomst weer een bruisende seniorenafdeling krijgt.

 

Meld je aan!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV