Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Nieuws van onze voorzitter!

30-3

Beste HGC leden,

 

Ik sta hier naast een stamboom van de historie van HGC en niet zonder reden. Vorige week maandag hebben wij met het bestuur de avond gehad waarin wij alle leden hebben gevraagd om mee te denken over de toekomst zodat de stamboom nog veel langer wordt. Wij als bestuur waren echt ontzettend blij dat er meer dan 80 mensen op die avond zijn gekomen om ons als bestuur aan te geven; wat gaat er goed, waar zijn we trots op. Wat willen we graag anders en wat willen we behouden. De opkomst overtrof onze verwachtingen dus "Het Oude Café” was bij de plenaire sessie gewoon te klein. Gelukkig hebben we een wat groter clubhuis dus daarna gingen wij uiteen in groepen en hebben we met z’n allen gekeken wat zijn dan die dingen die we willen oppakken.

 

Namens het bestuur wil ik alle mensen die er die avond waren ongelooflijk voor het feit dat jullie de tijd hebben genomen, de input hebben geleverd en speciaal de manier waarop jullie het hebben teruggekoppeld daar krijgen wij heel veel energie van.

 

Wij gaan met Maartje Fleuren, die ons begeleidt, aan de slag als bestuur en komen natuurlijk zeker bij jullie terug. Wanneer dat zal zijn dat weten wij nog niet precies maar dat het in ieder geval dit seizoen is lijkt duidelijk want het gaat om de plannen voor de komende drie seizoenen.

 

Dus nogmaals dank voor degene die die er waren, als er mensen nog input hebben laat het weten Wij gaan aan de slag en melden ons terug. Vanaf deze plek wensen wij jullie als bestuur natuurlijk aanstaande zaterdag en zondag heel veel plezier, succes, kom allemaal lekker naar de club langs de lijn kijken naar al die mooie wedstrijden zowel op zaterdag als zondag.

 

Dank jullie wel             


 

          


Reacties

Ize Pieterse

Het is geweldig dat je dit stukje schrijft schr schrijven
30-3-2023 @ 16:58:06

Annemarieke Beekman

Dank voor de update! Waar kan eventuele input nog naar toe gestuurd worden? MvG
30-3-2023 @ 22:02:27

Sven Kramer

Complimenten aan het bestuur voor het initiatief! Het voelde heel bijzonder om met zoveel enthousiaste leden en vrienden van HGC openlijk te bespreken wat goed is en wat anders en beter kan.
8-4-2023 @ 16:32:40

Sven Kramer

De positieve inspiratie en energie geeft veel hoop voor een mooie toekomst voor ons HGC!💪🫶🏻✅🤝🙏🏻
8-4-2023 @ 16:33:05

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV