Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Nieuws van onze voorzitter

17-3

Ja beste HGC’ers,

 

Daar sta ik weer om een boodschap namens het bestuur aan jullie te geven. Ik hoop dat jullie allemaal een mooie opening van de tweede helft van het seizoen hebben gehad, onze Dames 1 & Heren 1 hebben het hartstikke goed gedaan uit bij hdm, 6 punten. Aanstaande zondag thuis tegen Bloemendaal een dubbel. Dames 1 om 12:45u. tegen Bloemendaal & Heren 1 om 14:45u. Wij hebben jullie allemaal nodig om aan te moedigen. Wij hebben ook iets heel leuks, alle kinderen onder de 18 jaar kunnen de uitslag voorspellen, dan kan je op de foto met Dames 1 & Heren 1 en je kan een gesigneerd shirt winnen, dus BE THERE aankomende zondag dat wordt hartstikke mooi.

 

Het tweede wat ik graag aan jullie mee wil geven aan jullie is dat wij aankomende maandag, 20 maart, gaan wij als bestuur nadenken over de toekomst van HGC. Daar is al heel veel over gecommuniceerd maar wij zouden het fantastisch vinden als jullie er bij zijn maandag avond. Schrijf je HIER in en kom langs en vertel ons hoe de toekomst er in jouw ogen uit ziet van HGC.

 

En dan als laatste, daarvoor ga ik een beetje bewegen. Zoals jullie allemaal weten hebben wij tegenwoordig een heuse sportschool hier en alle kinderen die dus aanstaande zondag de uitslag gaan voorspellen van Dames 1 & Heren 1 die kunnen dat doen in onze "Three Peaks Fitness” sportschool, die kunnen jullie zien. Daar kunnen jullie ook allemaal een GRATIS proefles krijgen. Wij hebben hier 3 toppers één, O kijk hij is al bezig, dit is Connor hij is hier de manager en degene die hier alles organiseert. Hij doet dat samen met Dirkie Chamberlain & Margot van Geffen (beide uit HGC Dames 1)

 

Dus aanstaande zondag allemaal komen aanmoedigen, voorspel de uitslag en maak kans op een gesigneerd shirt en hier (bij "Three Peaks Fitness”) kan je de uitslag voorspellen.

 

Wij hopen jullie allemaal zondag & maandag te zien.

 

En voor diegene die zich nog niet hebben ingeschreven, alsjeblieft kom maandag helpen met de afbouw van de ballonhal (13:00-18:00u.)

 

Veel succes dit weekend en tot zondag.

 

HGC TV