Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Nieuws van onze voorzitter

9-12 Ja beste HGC leden


Ik sta hier buiten, dat zien jullie ook, het is best heel koud.

Een kleine boodschap van het bestuur.

Allereerst het aller mooiste nieuws is dat er een aantal mensen kampioen zijn geworden "Herfst kampioen" en dat betreft:
Meisjes onder 14-5 & -7, meisjes onder 16-5, meisjes onder 18-4. Ik moet nog een beetje wennen aan de nieuwe uitspraken. Maar ook een aantal jongens teams. Jongens onder 12-1 & 2, jongens onder 14-3 & 5 maar ook de jongens onder 18-2 van harte gefeliciteerd. En dan zijn er nog een aantal senioren "Veteranen A" ook jullie van harte gefeliciteerd. 

Jullie zien het goed het is hier te koud, dus van het veld nemen we nu echt afscheid en gaan we naar deze prachtig opgezette zaal en aanstaand weekend begint dan ook de zaalcompetitie. We wensen jullie als bestuur heel veel plezier en heel veel succes. 

Daar wil ik nog even bij stil staan. Gelukkig gaan er een heleboel dingen goed op HGC als we het hebben over Sportiviteit & respect maar er zijn de laatste tijd ook een aantal aandachtspunten de bij de Sportiviteit & Respect commissie zijn gekomen, wij zullen dat als bestuur ook weer op gaan pakken. Wij willen als club natuurlijk heel goed te boek staan als de club waar Sportiviteit & Respect niet alleen hoog in het vaandel staat maar ook heel succesvol is.

Als de laatste

De dag NEDERLAND - Argentiniƫ kom allemaal kijken in het clubhuis, we zijn er klaar voor jullie te ontvangen en om NEDERLAND naar de overwinning te juichen.

Nogmaals heel veel plezier in de zaal en tot de volgende keer.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV