Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Herfstkampioenen 2022!

7-12

Ook dit seizoen zijn een aantal teams HERFSTKAMPIOEN

 

 

Te beginnen bij de jeugd:

 

JO12-1

Na een spannende voorcompetitie waar het balletje net telkens de verkeerde kant op viel ging het er in deze ronde een stuk beter aan toe. Met name doordat de coaches Michelle Wentel & Marc Serrahima vele tactische aanpassingen hebben gedaan is het team gaandeweg steeds beter gaan hockeyen.

 

Op 5 november speelde JO12-1 de eerste wedstrijd thuis tegen het altijd lastige Roomburg JO12-1. Alles was het de boys er aan gelegen goed van start te gaan. Deze wedstrijd werd uiteindelijk met een klinkende 6-0 gewonnen.

 

De tweede wedstrijd was er eentje uit tegen het altijd lastige HUDITO JO12-1, wederom een hele goede partij die uiteindelijk met 2-4 gewonnen werd.

 

De derde wedstrijd was op papier een makkelijke, thuis tegen het altijd lastige Berkel Rodenrijs  JO12-2. Een pot waar flink aan het doelsaldo gewerkt werd. Een klinkende 10-1 winst.

 

Op 26 november stond alweer de 4e wedstrijd op de agenda. Uit bij het altijd lastige Cartouche JO12-2. Op voorhand dachten de boys deze makkelijk te winnen en flink aan het doelsaldo te kunnen werken. En als je te makkelijk over een tegenstander denkt wordt het altijd een moeilijke pot. De slechtste wedstrijd tot nu toe werd gelukkig toch gewonnen met 2-4.

 

Op 3 december stond alweer de laatste pot op de agenda. De kraker in de bovenste regionen. HGC JO12-1 (de #1) thuis tegen het altijd lastige Rijswijk JO12-1 (de #2), beide teams hadden evenveel punten echter had HGC het betere doelsaldo. In het eerste kwart stonden de boys van HGC nog niet aan en had Rijswijk de overhand. Na eens goed toegesproken te zijn door de coaches Michelle & Marc kantelde de wedstrijd al snel in het voordeel van HGC. Uiteindelijk werd deze mooie pot met 3-0 gewonnen. Met iets meer geluk, 2 x de paal & 1 x de lat, had het zomaar een nog grotere uitslag kunnen zijn.

 

Ongeslagen herfstkampioen: Lucas, Leonard, Benjamin, Alexander, Olivier, Phidias, Jelle, Max, Hein, Bink, Jan-Willem, Beau, Valentijn, Michelle (Coach), Marc (Coach) & Luc (Manager) van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.Op de foto ontbreken: Lucas & Phidias

 


JO12-2

Na een zware voorcompetitie begonnen de mannen van JO12-2 vol goede moed aan de competitie en met succes! Ineens was daar energie, inzet, vertrouwen en dan wordt er overgespeeld, even een solo actie omdat het kan, maar dan toch weer je team opzoeken en boem, goal, en nog één, en nog één, en nog één…! "Samen doen” dat is het motto, en het werkt, gesteund door vertrouwen en plezier met elkaar.


Mathijs, Tim, Casper, Hein, Sidney, Olis, Jart, Bas, Raf, Quirijn, Mik, Cees, Sebastian, Justus, Timme (coach), Justin (coach) & Josine (manager) van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

 


 

JO14-3

Afgelopen zaterdag was het overduidelijk. De jongens van C3 zijn kampioen geworden. Gestart na de zomer in de 3de klasse en nu poule kampioen in de 2de klasse💪. Ze zijn altijd gemotiveerd en klaar voor actie op het veld. Daarnaast wordt er ook veel gelachen. Top gedaan jongens‼️

 

Ongeslagen herfstkampioen: Thijmen, Niels, Gijs, Christopher, Floris, Lucas, Olivier, Benjamin, Fabian, Mark, Floris, Lucas, Tycho, Noa, Marguerite (coach), Jochum (coach) & Annerieke (manager) van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. 

JO14-5

Ondanks een wat moeizame start hebben de 11 jongens van JC5 een fantastisch resultaat behaald dit weekend! Tot op het laatste moment spannend want de jongens moesten met 3 punten verschil winnen van KZ. in de allerlaatste seconde werd vanuit een strafcorner 3-0 gescoord. En zo zijn we Poule kampioen geworden!! Met hard werken (en een geintje op zijn tijd) super coach Ynske, en de 2 top trainers Birkitte en Djimon maar vooral met teamspirit en doorzettingsvermogen. Goed gedaan JC5!!!

 

Nickolai, Nicolas, Coen, Teodor, Sam, Frederick, Alexander, Maxime, Casper, Luuk, Robbe, Ynske (coach), Patricia (manager) & Femke (assistent manager) van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. 

 

JO18-2

De mannen van HGC JO18-2 zijn dit seizoen uit de startblokken geschoten en hebben na 5 wedstrijden het maximale resultaat van 15 punten op de teller staan. Een schitterend resultaat dat een hoop beloofd voor de 2e helft van het seizoen. Met 5 punten voorsprong op de #2 uit het klassement, Roomburg JO18-2 is er al een klein gaatje geslagen en wordt nu al uitgekeken naar het vervolg van de veldcompetitie.

 

Ongeslagen herfstkampioen: Lucas, Pepijn, Olivier, Niels, Casper, Bernd, Naud, Teun, Lodewijk, Ferran, Joor, Casper, Florian, Jens, Syb, Lodewijk, Dirk (coach), Eric (coach) & Marjoleine (manager)  van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

 


MO14-5

De meiden van 14-05 zijn begonnen in de 4de klasse waar ze eerste werden. Na een promotie naar de 3de klasse werden ze wederom kampioen. Het team heeft een enorme omslag gemaakt als het gaat om gedrag en sportiviteit. Naast deze geweldige resultaten heerst er ook een geweldig sfeer in het team. Deze meiden gaan ervoor! Knap gedaan en van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

 

Wieke, Annabelle, Nadine, Bregje, Anique, Noor, Raquel, Chloë, Berber, Fréderique, Frederique, Véronique, Leonore, Floor, Susanne (coach), Bertolt (coach) & Anette (manager) van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

 


 

MO14-7

De meiden van MO14-7 maken na de zomervakantie een vliegende start. Een divers team bestaande uit ervaren hockeysters, hockeysters met slechts een beetje ervaring én beginners.

Ze zijn al snel op elkaar ingespeeld. Dit laten ze zien door goed samenspel. Met als resultaat een welverdiende 1e plek voor de herfstvakantie en promotie.
Spannend! Is het team in staat zich staande te houden in een hogere klasse? Ze hebben er in ieder geval veel zin in. De eerste wedstrijd begint goed met een 3-0 voorsprong. Ondanks hun inzet wordt het alsnog gelijkspel. Geen slecht begin, al was winst binnen bereik.


Daarna volgt overwinning op overwinning. In de laatste wedstrijd strijden ze om de 1e plek tegen Leiden. Voor de toeschouwers betekent dit 70 spannende minuten. De keeper weet doelpunten van de tegenpartij vakkundig te voorkomen. Dankzij een 4-0 overwinning mag MO14-7 zich dan toch echt herfstkampioen noemen, ook met dank aan coach Lex!


Nu bereiden deze enthousiaste meiden zich voor op de zaalcompetitie. Heel veel succes!! 

 

Valerie, Florine, Bénine, Lisa, Frederique, Noa, Bobbi, Floreline, Mia, Adriana, Nienke, Eline, Juliette, Eva, Lex (coach) & Mirjam (manager) van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. 

 

MO16-5

In een poule waar helaas nog niet alle wedstrijden gespeeld (of uitslagen bekend) zijn is HGC MO16-5 op de 1e plek geëindigd. Met een maximale score van 12 punten uit 4 wedstrijden een schitterend resultaat.

 

Ongeslagen herfstkampioen: Billie, Eveline, Imme, Lili, Jackie, Valentine, Fay, Jada, Emi, Day, Carmen, Minke, Eline, Sophia, Julie, Eric (coach), Robert (coach), Kirsten (manager) & Elisabeth (manager) van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

 


MO18-4

Als laatste is ook HGC MO18-4 als herfstkampioen geëindigd. Ook deze meiden hebben na 4 gespeelde wedstrijden de maximale score behaald. HGC wordt op de voet gevolgd door Gouda MO18-4. Dat beloven 2 spannende ontmoetingen te worden in het tweede deel van het seizoen.

 

Ongeslagen herfstkampioen: Frederique, Julie, Jemma, Malou, Isabel, Victoria, Florence, Frederique, Micky, Manou, Georgette, Nore, Lisette, Abigail, Noor, Maaike (coach), Arthur (coach) & Mirjam (manager) van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

 

 

 

 

 

Bij de Senioren

 

Heren Veteranen A

Na 10 wedstrijden heeft HGC Heren Veteranen A inmiddels een gat van 10 punten geslagen t.o.v. de #2 op de ranglijst. Afgelopen weekend werd het verschil nog maar eens duidelijk gemaakt door deze directe concurrent, in eigen huis, met 3-0 te verslaan. Alleen KZ H30-2 bleek in de eerste helft net een maatje te groot. Wij kijken uit naar de 2e helft van het seizoen waarin Heren Veteranen A ongetwijfeld hoge ogen gaat gooien.

 

Jorg, Arjan, Frans, Lennart, Tom, Lau, Vincent, Lex, Mike, David, Pieter Jan, Philip, Mark, Bram, Maurice, Jan Willem, Michiel, Willem, Jeroen & Michiel van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV