Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Vijf MD teams op kampioenkoers

7-5 De laatste loodjes van het seizoen, de weken waarin de prijzen worden verdeeld en maar liefst vijf (!) MD teams spelen voor een kampioenschap. 


MD8 begon het seizoen met dikke nederlagen, haalde vervolgens wat puntjes en is inmiddels koploper. Mooie ontwikkelingen dus. De eindsprint begint op 11 mei met de kraker tegen Berkel, waar bij winst de titel voor het grijpen ligt. 

MD2 weet al langer wat winnen is, scoort aan de lopende band en is met Alecto verwikkeld in een sportieve tweestrijd. Hopelijk kunnen de dames een verdiend kampioenschap over de streep trekken. 

Voor MD7 was de vakantie een onderbreking van vier overwinningen op rij, waardoor inmiddels de eerste plaats wordt ingenomen. Als de blakende vorm blijft en iedereen zich blijft inzetten, kan een kampioenschap bijna niet uit blijven. 

Intussen wint MD5 alles met grote cijfers, maar Klein Zwitserland doet dat ook, dus zullen de dames moeten blijven winnen en waarschijnlijk de Steenbokken in een rechtstreeks duel van de eerste plaats moeten stoten.  

Ook MD6 heeft als nummer twee nog last van Klein Zwitserland, dat in een rechtstreeks duel verslagen werd, maar op de ranglijst nog bovenaan staat. Maar alles is nog in eigen hand, dus hopelijk wordt de titel veilig gesteld. 

Voor de verandering staat MD3 deze competitie niet bovenaan, maar hopelijk kunnen de dames de derde plaats behouden en voorzichtig naar de tweede plek kijken. 

Ook MD1 heeft nog duidelijk uitzicht op een tweede plaats, terwijl MD4 nog een paar plaatsen moet stijgen en op 11 mei gaat stunten tegen koploper Forescate.

Bezoekersregistratie
 

HGC TV