Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Helen Lejeune weer actief op HGC

9-4

Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC maakt bekend, dat Helen Lejeune-van der Ben vanaf volgend seizoen werkzaam zal zijn als technisch directeur Jeugd HGC. Zij neemt die functie over van Ewout Buijs, die zoals gemeld, assistent-coach wordt bij Dames 1 HGC en technisch manager van de A1-,B1-,C1-elftallen zal zijn.

Binnen het reeds aangekondigde begeleidingsteam van Dames 1 HGC voor seizoen 2019/2020, zal ook Helen een belangrijke rol krijgen bij de trainingen van het eerste damesteam, net als de oud-internationals en HGC-iconen Bram Lomans en Robbert Delissen.

Helen Lejeune speelde in Dames 1 Amsterdam. Zij is oud-international (126 caps), nam deel aan de Olympische Spelen in 1988 (brons) en in 1992. In 1987 werd ze met Oranje Europees kampioen en in1990 wereldkampioen. Helen heeft na haar actieve hockeyloopbaan haar sporen verdiend in coaching en training, o.a. bij jeugdteams HGC, als coach Dames 1 HGC, als assistent-coach Meisjes A Amsterdam en tot en met einde lopend seizoen als coach Heren 1 HIC. Helen was van 1996-1999 bondscoach Nederlands Meisjes A, vervulde diverse andere coach-functies bij de KNHB en is vanaf november 2018 voor de 2e maal aangesteld als bondscoach van Nederlands Meisjes A.

HGC is blij dat Helen haar expertise weer op HGC gaat inzetten.


SHIRTSPONSOR DAMES 1 HGC


 

HGC TV