Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC speelt sterk en wint met 1-2 van Rotterdam

13-3

HGC liet vanaf de eerste minuut zien dat ze klaar waren voor de tweede helft van het seizoen. Met de wind in de rug werd de Rotterdamse goal bestormd en al in de 13e minuut scoorde Karlijn Scheepens de 0-1 uit een strafcorner met een fraaie tip-in.

Tien minuten later wist verdedigster Zoë haar eerste doelpunt van het seizoen te scoren. Zoë onderschepte de bal in het achterveld en met snel combinatiehockey van Nicole van Jaarsveld en Lisa Harteveld kon de bal in de cirkel weer voorgegeven worden aan de mee opgelopen Zoë. Zij wist doeltreffend af te ronden.

Een prachtig doelpunt, eentje om in te lijsten en nog lang van na te genieten.

In de tweede helft heeft HGC met forse tegenwind goed stand gehouden. Rotterdam kreeg veel corners, maar de verdediging en keepster Ankie van Goudoever lieten zich niet verrassen.

Rotterdam wist de aansluitingstreffer te maken in de 60ste minuut. HGC bleef geconcentreerd spelen en zelf het spel bepalen. Het was hard werken in de storm en er werd wat vaker gewisseld om de energie te verdelen. Het goal had ook moeite met de harde wind en bleef maar net overeind. 

Volgende week thuis tegen de Terriërs. Ook dan zal er weer volle bak gewerkt moeten worden. In de promotieklasse zijn er geen zwakkere teams en iedere wedstrijd worden er nieuwe punten verdeeld.


Karlijn Scheepens scoort, de keepster heeft het nakijken


De 0-2 wordt gevierd - doelpunt Zoë Hessels


Veel corners tegen, maar de verdediging houdt stand


verdedigster Zoë Hessels


Voor een fotoreportage Google album: klik hier

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV