Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Keepers clinic, zondag 31 maart 2019

8-3

Voorafgaand aan de spannende wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 die beiden thuis spelen op zondag 31 maart, organiseren wij een super coole Keepers Clinic, speciaal voor de 1e en 2e jaars E  en 1e jaars D jeugd. En let op…… er zal een Secret Topkeeper aanwezig zijn! Zorg dus dat je erbij bent!

 

Wil je graag kennismaken met het ‘keepen, nog meer tips & tricks leren of vind je keepen eigenlijk al wel heel leuk en zou je misschien wel vaste keep van je team willen worden…. schrijf je dan nu in via [email protected]. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en in welk team je nu speelt.  De clinic is van 12.00 tot 13.00 uur op de Zwarte Weide.

Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent om je om te kleden en neem de keeperstas van je huidige team mee. Als er meerdere spelers uit eenzelfde team zich aanmelden, dan zullen wij helpen een ‘leen-keeperstas’ te regelen.

Vergeet ook niet een met water gevulde bidon mee naar het veld te nemen. Keeperstraining is heel intensief en goed drinken is een must! Na de clinic is het natuurlijk erg leuk om op HGC te blijven om de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 te kijken. En dan met name naar de spectaculaire acties van de keepers! Wie weet sta jij op een dag ook onder de lat bij Dames 1 of Heren 1.

 

Vergeet je niet aan te melden via [email protected]

 

Namens de keepers commissie,

Michiel, Linda, Cath & Sandra 

Bezoekersregistratie
 

HGC TV