Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

D-lijn opgelet! Geef je snel op voor de het NK 3vs3!

13-2

Speciaal voor jongens en meisjes met de D-leeftijd organiseert HGC’s hoofdsponsor ABN-AMRO samen met international en oud-HGC speler Jorrit Croon het Nationaal Kampioenschap 3 tegen 3 hockey.

De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en het niveau is hoog! Een spectaculair veldhockeytoernooi waarbij je met twee vrienden/vriendinnen de strijd aangaat met andere teams uit jouw regio! Als je in jouw regio bij de winnaars hoort kwalificeer je je voor de finaledag in september op de velden van HC Rotterdam. Geef je dus snel op en wie weet mag jij jezelf straks Nederlands Kampioen 3vs3 noemen!

Meld je snel aan voor de eerste regionale speelronde op HGC op 8 maart aanstaande!


Klik hier voor het aanmeldingsformulier.ABN AMRO is al sinds jaren actief in hockey. De bank sponsort een groot aantal hoofdklasseclubs en hockeyverenigingen in het land. Ook is ABN AMRO een van de founding partners van de succesvolle Euro Hockey League en de Hockey Academie, een opleidingsinstituut voor talent met meerdere locaties verspreid over Nederland. Daarnaast ondersteunt ABN AMRO onder meer het G- en LG-hockey (gehandicapten) en het studentenhockey.


Bezoekersregistratie
 

HGC TV