Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Groots festijn op HGC met Zaalkampioenen !

19-2

Groots festijn op HGC met de Zaalkampioenen!

 

Als eerste dit seizoen was Heren 1 kampioen! Met maar liefst 101 doelpunten voor, promoveren zij naar de Topklasse! Super goed gedaan!

We hopen dat ze vergelijkbare prestaties kunnen leveren op het veld! We zullen ze allemaal komen aanmoedigen in elk geval!                                     MD12


Na Heren 1 wist MD12 ook snel het kampioenschap zeker te stellen. Met maar liefst 12 van de 12 wedstrijden gewonnen waren zij de oprechte kampioenen in hun poule. In de wijde omgeving van Rotterdam is deze blauwe tornado niet snel vergeten! Hulde ook aan de begeleiding die van 2 teams een hecht zaalteam wist te smeden.


 

                                     MD3


MD3 wist na een kampioenschap op het veld nu ook het zaalkampioenschap te veroveren! Ze hebben een aantal spannende potten moeten spelen die ze met hun enorme inzet, techniek en vooral op karakter hebben weten te winnen. Ga zo door en wellicht kunnen jullie nog een kampioenschap op het veld binnen halen?


 

                                     MA3


Dan slaan we de C en B lijn even over en komen we bij een ander team dat met goed samenspel, enthousiasme en technisch vernuft menig tegenstander heeft verslagen! MA3 van harte gefeliciteerd met het kampioenschap. Noemenswaardig ook nog een Topscoorder met maar liefst 21 doelpunten op haar naam.


 

                                     JC4


Terug naar de C lijn: JC4 heeft op 1 punt het kampioenschap net niet gehaald maar 2e worden is ook een hele prestatie! Hun topscoorder heeft maar liefst 22 doelpunten gemaakt! Dus daarom ook een welverdiende medaille en een heerlijke hamburger voor de mannen van JC4!

 

Heel veel dank aan Heren 1 voor het uitreiken van de medailles! Op naar het 2e deel van het veld seizoen!

 

HGC TV