Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Pubquiz C-lijn groot succes

11-2

PubQuizen is toch wel erg gezellig in het mooiste clubhuis van NL op een vrijdagavond! 2 uur ZONDER JE MOBIEL….en iedereen heeft het overleefd. 

Met wat drinken, chips en bitterballen moest er goed nagedacht en overlegd worden. Er waren Topo en algemene kennis vragen. Ook vragen over H1 en D1 leverden punten op. De 7 deelnemende Quiz Teams scoorden volop bij de muziek fragmenten (helaas geen foto’s van de dansmoves...) en de vragen over Games & Apps. En bijna allemaal konden ze de 10 vloggers zoals Kwebbelkop, Enzo Knol, Gio en Stuk TV wel van de foto’s herkennen. Het werd nog spannend aan het eind toen "De Bankwarmers en "De coole chickies” evenveel punten hadden behaald. Met een knock-out vraag wonnen "de bankwarmers” een HGC-blauw JBL boxje. En dat is niet verkeerd voor hun training. 

Gelukkig was er voor iedereen een prijs en ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Dank aan onze feestelijk geklede Quiz Master Leo, de streng doch rechtvaardige jury Sonja, Pien en Caroline en de aanwezige ouders van de C-teams. Volgend jaar weer!


 

 

HGC TV