Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Coach D1 HGC Robbert-Jan de Vos vertrekt na dit seizoen.

9-2

Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC maakt bekend dat de coach van Dames 1 HGC, Robbert-Jan de Vos, na drie seizoenen zijn contract niet meer zal verlengen. De Vos vindt dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Het eerste damesteam van HGC speelde onder zijn leiding twee keer play-offs. Vorig jaar haalde het team de Promotieklasse waar het momenteel strijdt om een plek bij de
eerste drie. Hiermee kunnen de dames, met De Vos als coach, aan het einde van het seizoen of rechtstreeks promoveren naar de Hoofdklasse of promoveren na winst in de play-offs.

De Vos is ook technisch manager van de topjeugd bij HC Den Bosch, trainer van het Nederlands Meisjes B en videoanalist bij het Nederlands Dames Zaalhockeyteam. Met Dames 1 HGC wist hij vorig weekeinde nog een plek in de hoofdklasse zaal voor volgend jaar veilig te stellen voor de Gazellen.

Commissaris Tophockey Dames, Mark van Loon: "Dames 1 HGC heeft onder De Vos een grote stap gezet naar verdere professionalisering. Wij hopen dat we deze goede weg de komende jaren kunnen voortzetten. Het team en de club hebben enorm veel profijt gehad van de hockeykennis en passie van Robbert-Jan. We zijn blij de komende tijd hiervan nog gebruik te kunnen maken.”

HGC gaat de komende tijd op zoek naar een opvolger, die de taken van Robbert- Jan de Vos na dit seizoen zal overnemen.


 

HGC TV