Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

MD12 als eerste jeugd team kampioen in de zaal seizoen 2018-2019

28-1

MD12 als eerste jeugd team kampioen in de zaal seizoen 2018-2019

De opdracht afgelopen zondag was simpel; win de laatste 2 wedstrijden en wordt ongeslagen kampioen, en dat in onze eigen Wim Schellekenshal! Na een goed zaalseizoen was het dan eindelijk zover, de laatste 2 wedstrijden stonden afgelopen zondag op het programma. Ouders en toeschouwers waren in grote getale aanwezig om dit te zien en …ze werden niet teleurgesteld.


                                           


Ook was HGC mascotte Rikkie aanwezig om de beker aan hen uit te reiken, hij stond ongeduldig te wachten langs de middenlijn, Rikkie had allang gezien dat het eigenlijk niet meer fout kon gaan.

Met klinkende cijfers voldeed HGC MD12 aan haar doelstelling;  zowel Barendrecht MD12 (8-2) als Craeyenhout MD12 (7-1)  werden met goed spel verslagen.  Het eindresultaat: 12x gespeeld, 12x winst met een positief doelsaldo van +49!

  

MD12 kijkt uit naar het kampioensdiner op 17 Februari waar HGC haar kampioenen in het zonnetje zet. Aangezien ze nog net wat beter hebben gepresteerd dan Heren 1 verwachten de dames dan ook naast Heren 1 te mogen plaatsnemen. 

 

HGC TV