Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Andel van der Meij koninklijk onderscheiden

10-12

Dr Andel van der Meij

ontving een koninklijke onderscheiding uit handen van de waarnemend Burgemeester van Wassenaar Frank Koen op 7 december j.l. Andel werd bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd benoemd tot Officier in Orde van Oranje-Nassau. 

Andel is al bijna 40 jaar verbonden aan het LUMC (vh AZL) als KNO-arts. In het mini-symposium dat ter gelegeneheid van zijn afscheid werd gehouden op het LUMC bleek wel waarom dit mooie "lintje" hem ten deel veel. Er was veel lof voor zijn werk als KNO-arts, voor het verbinden van KNO met andere specialismen, met name neurochirurgie. Hij was een voortrekker op dat gebied. Zijn zorg voor patiƫnten, zijn collegialiteit en communicatieve vaardigheden werden geroemd.

In het symposium gaven vele collega-artsen korte presentaties. Maar er was ook een presentatie door Heren 1 HGC coach Paul van Ass. Immers Andel is al vanaf 2005 teamarts van Heren 1 HGC en ook in die rol is hij gewaardeerd en geliefd. Hij staat altijd klaar voor "the guys", heeft een luisterend oor en begeleidt hen in voorkomende gevallen naar de juiste behandelaars. Ook deze inzet is meegenomen in de overwegingen.

Er waren dan ook heel wat (oud-) HGC-ers in de zaal en bij de receptie en feestelijkheden na afloop. Andel, van harte gefeliciteerd!

 

HGC TV