Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Riverdale

17-12

Jullie hebben het vast al gelezen of gehoord. In de kerstvakantie krijgt het HGC clubhuis een make-over van Riverdale. Dat betekent dat iedereen over een paar weken terecht kan in een nieuw en fashionable clubhuis. Hoe het eruit komt te zien is nog een verrassing maar het belooft een plaatje te worden!

 

Het afgelopen jaar hebben we aan meer mooie projecten gewerkt. Zo lanceerden we een nieuwe website, RiverdaleNL.com, waarmee we onze klanten en fans nog beter kunnen bedienen. Ook openden we drie Riverdale Brandstores, in Baarn, Wolvega en Poortvliet. Omdat we de smaak te pakken hadden openden we ook een pop-up store in Utrecht en in Rotterdam. Pop eens langs als je in de buurt bent.

 

Benieuwd naar onze plannen voor 2019? Houd onze website en social media in de gaten. Daar spot je altijd als eerste de laatste nieuwtjes, collecties en trends.

Fijne feestdagen en een mooi 2019!

 

 

Riverdale is een allround woonmerk dat in staat is iedere ruimte in huis te voorzien van meubels en woonaccessoires. Van stylishe eyecatchers tot stoere banken en van basic woonaccessoires tot tijdloos servies. Met onze uitgebreide collectie hebben we voor ieder interieur een passend product. Niet voor niets is Riverdale Endless in style.

 

Ons design- en inkoopteam is altijd weer op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen die vertaald worden in onze collecties. Elk seizoen ontstaat er een geraffineerd pallet aan kleuren en materialen. Van tijdloos en elegante natureltinten in combinatie met zwart, tot fashionable seizoenskleuren als bijvoorbeeld blauw, groen en burgundy. Op die manier zijn onze collecties altijd up-to-date.

 

 

Riverdale is een bekend en toonaangevend woonmerk verkrijgbaar in 250 shop-in-shops en meer dan 1000 verkooppunten verspreid over Europa. Met een brede zorgvuldig samengestelde basiscollectie en het vaak wisselende seizoensassortiment inspireert Riverdale elke dag weer om het huis fashionable te maken.

 

HGC TV