Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC weet goed spel tegen MOP niet om te zetten in doelpunten

24-10

In het zonnige zuiden kwam HGC weer goed uit de startblokken. Al in de vierde minuut wist Nicole van Jaarsveld de defensie van MOP te verrassen op de 23m-lijn door een pass te onderscheppen. Deze steal werd vervolgens op maat de cirkel ingespeeld op de alert reagerende Julie Sytsema. Zij wist handig de keepster te omspelen en te scoren.

Het antwoord van MOP kwam in de 24e minuut. De verdediging van HGC stond even niet op scherp, waardoor een aanval via de achterlijn niet gestopt werd en de bal achter keepster Anke van Goudoever in de goal verdween. 

Er waren voldoende kansen om te scoren zowel uit veldsituaties als uit de vijf corners die HGC kreeg. Het ontbrak HGC aan scherpte in de passing en afronding. Ook MOP kreeg nog kansen, maar zoals een neutrale toeschouwer het samenvatte: Er had meer ingezeten voor HGC.

Op naar de volgende thuiswedstrijd. Op papier een tegenstander waar weer gewerkt kan worden aan het doelsaldo. Nijmegen staat op de elfde plaats. Maar in deze nieuwe Promotie Klasse ligt alles dicht bij elkaar en worden wedstrijden met miniem verschil gewonnen. Dus niets is wat het lijkt, makkelijke wedstrijden in de PK bestaan niet. Vol aan de bak en daarbij is steun van het publiek zeer welkom.Julie Sytsema in de aanvalElselieke van Aken neemt de strafcornerFloor Borstlap zorgt voor gevaar in de cirkel

Meer Foto's (google album Anja van Jaarsveld) klik hier
Video-samenvatting goals PK klik hier 
Drie teams op de eerste plaatsBijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV