Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Herfstkampioenen !

9-10

Afgelopen zaterdag werden de eerste prijzen bij de jeugd binnen gesleept.

In de MD lijn hebben alle acht teams zich goed geweerd en twee teams hebben de voorcompetitie zelfs winnend afgesloten!


MD7 ontving een meer dan verdiende bloemenhulde, na vijf overwinningen zonder één enkel tegendoelpunt. Hoogtepunt was waarschijnlijk de zege op het ABN AMRO Hoofdveld tegen directe concurrent Klein Zwitserland. Het enthousiasme spat van de dames af. En terecht!  


Ook MD4 mag zich herfstkampioen noemen, met één gelijkspel en vier overwinningen, waaronder een 4-0 zege op nummer twee Forescate.  Ook dit team is een mooie mix van ervaring (5 tweedejaars) en talent (9 eerstejaars) dat samen vecht voor de punten. 


Intussen deden ook de andere MD teams van zich spreken, zoals MD3, dat ondanks een eclatante 8-0 zege op Crayenhout in week 1 net van het podium af viel. MD6 eindigde wel in de subtop, dankzij mooie zeges op Alecto en Forescate. MD8 haalde geen punten, maar beet als jongste team behoorlijk van zich af. Punten halen is een kwestie van tijd. Dat geldt ook voor MD5 dat drie keer nipt verloor, maar nooit werd weggespeeld en zeker gaat vlammen in de wintercompetitie. MD2 hield intussen knap concurrent Klein Zwitserland onder zich en MD1 gaat zich ook richten op de wintercompetitie.


In de MB lijn behaalde zowel MB5 als MB7 het maximaal aantal punten (15 uit 5 wedstrijden) en werden derhalve beide 1e. Dat beloofd veel voor de rest van de competitie. 
MD4


MB5
 

HGC TV