Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC - Den Bosch: 4 - 4

18-9 16 september 2018


Een thuiswedstrijd waar het HGC-publiek, na de mooie winst in Rotterdam, veel van verwachtte. Er gebeurde ook veel, men werd getracteerd op 8 doelpunten, zij het dat deze verdeeld waren in 4 voor HGC en 4 voor het bezoekende Den Bosch. Dat lag nu even niet in de verwachting bij het blauwe supporterslegioen. Men wilde winst, 3 punten. Dat wilde coach Paul van Ass ook. Na een 0-1 wakker-worder, kwam de stand via 1-1 (Pelle Vos) op 2-1 (Dick Möhlmann). Maar daarna, 2-2, 2-3, 2-4. Het mag een wonder heten dat er vlak aan het end nog twee maal gescored werd door HGC: 4-3 (Kenta Tanaka, zijn 1e voor HGC!) en last minute 4-4 (Karst Timmer). 

Coach van Ass was dan ook na afloop enigszins teleurgesteld in dit gelijkspel in wat toch wel een sleutelwedstrijd was als het om de play-offs plaatsen gaat.  HGC maakt het zichzelf moeilijk op deze manier. Maar er zijn nog genoeg wedstrijden te gaan. Komend weekend: vrijdagavond Pinoké uit, en op zondag 23 september Almere uit. Zeg nooit dat "wij" dat wel even doen. Zes punten pakken in zo'n dubbelweekend is een uitdaging en onderschat je tegenstanders niet. Aan coach, begeleiding en team om de "Rotterdam-modus" weer op te pakken. Dat gaat lukken!

De Mini's van de Week, Guus Maatman en Alex Cerutti hadden in ieder geval een mooie middag met hun helden van H1 HGC. Zij staan hieronder op de foto met hun teamgenootjes van J8E1Op naar het vervolg van de competitie:

KOM AANMOEDIGEN HGC-ERS!

Vrijdag 21 september 19:30 u H1 Pinoké-HGC, Amstelveen

Zondag 23 september 14:45 u H1 Almere-HGC


Topscorers:

16 september '18

  

v.l.n.r. Pelle Vos , Dick Möhlmann,

  

v.l.n.r. Kenta Tanaka en Karst Timmer 

(foto's: Rik Komor©HGC)Stand per 9 september 2018


programma 21/23 september:


(bron www. hockey . nl)


Voor videosamenvattingen

kijk naar "HGC TV" op website rechts of onderaan 

Foto's:
Voor een Google album met foto's van de wedstrijd van 16 sept
veel foto's op verzoek spelers zelf


de rappe Kenta Tanaka in duel tegen Den Bosch


 

HGC TV