Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

HGC nu Rookvrij

30-8

HGC, hdm en KZ hebben de handen ineen geslagen en zijn met ingang van dit seizoen rookvrij. Hiermee leveren de clubs -met totaal 5000 leden- direct een belangrijke bijdrage aan het realiseren van een Rookvrije Generatie.


Vanuit de Hartstichting, het Longfonds en KWF Kankerbestrijding is het initiatief "Rookvrije Generatieā€ opgestart. Deze beweging heeft tot doel kinderen te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van (mee)roken maar ook om hen op te laten groeien vrij van de verleiding om te gaan roken. Het is niet meer dan logisch dat sportverenigingen ook rookvrij zijn, niet alleen binnen maar ook buiten. Immers sport en roken horen niet bij elkaar!

 

Waarom is het nu zo belangrijk om ook HGC rookvrij te maken en te houden? We willen als sportvereniging het goede voorbeeld geven aan kinderen. Zien roken, doet roken, zeker als kinderen anderen zien roken naar wie zij opkijken zoals ouders, andere sporters en trainers.

Maar we doen het ook voor de gezondheid van onze seniorleden, eigenlijk gewoon voor al onze leden, we willen iedereen graag rookvrij laten sporten en ook het schadelijke, onbedoelde meeroken uitbannen

 

Op de ALV van 21 juni jl., heeft het bestuur dit besluit gedeeld met de vele aanwezige leden en ouders van jeugdleden. We hebben er alle vertrouwen in dat het besluit breed zal worden gedragen.

Samen gaan we voor een rookvrije hockeyclub! 
Wij hopen dat u/jullie hier allemaal aan meewerken!

 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

HGC TV