Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC start het seizoen met veel doelpunten

27-8

Het was genieten op de Roggewoning voor het publiek. Er vielen maar liefst negen doelpunten in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Met de nieuwe en vertrouwde gezichten staat er een energiek team binnen het veld dat snel en verfrissend hockey laat zien.


De Heren van HGC gingen vol uit de startblokken en de eerste 15 minuten was HGC de bovenliggende partij en had Oranje Rood moeite zich onder de druk uit te hockeyen. De eerste treffer was voor Oranje Rood, maar al snel scoorde Ashley Jackson (als vanouds) de gelijkmaker. Het eerste doelpunt werd uitgebreid gevierd. HGC kwam drie minuten later op voorsprong door een doelpunt van nieuwe aanwinst Maxime Plennevaux. Een snelle uitbraak met een snoeihard schot op goal van Bob de Voogd zorgde voor een 2-2 ruststand.


Na rust kwam HGC via Tanguy Cosyns op 3-2. In vijf minuten tijd liep Oranje Rood uit naar 3-5. Mink van der Weerden liet zich van zijn beste kant zien met twee onhoudbare strafcorners en ook Bob de Voogd wist onze goed keepende Sam van der Ven te passeren.


De goal van Dick Möhlmann gaf hoop op een (verdiend) gelijkspel, maar met nog zes minuten op de klok zat het net niet mee in het afronden van de kansen om een punt binnen te halen.


Topscorers:


   

v.l.n.r Ashley Jackson, Maxime Plennevaux, 

Tanguy Cosyns en Dick Möhlmann (foto's Rik Komor©HGC)

Ashley Jackson zorgde voor schitterende acties

hier op weg naar eerste doelpunt van het seizoenMax Plennevaux, Dick Möhlmann, Ashley Jackson en Steijn van HeiningenOok Floris van der Linden dit seizoen weer terug binnen de lijnen na een langdurige blessureSeve van Ass ook weer terug in het blauw-zwart. Oogstrelende acties van de HGC captain.Dick Möhlmann en Tanguy Cosyns allebei goed voor een doelpunt 


Ashley Jackson, Max Plennevaux, Nick Budgeon, Siem Schoenaker en Steijn van HeijningenFoto’s Anja van Jaarsveld © HGC.  Voor meer foto’s klik hier  


Ga voor een samenvatting van de wedstrijd en een interview met captain Save van Ass naar HGC TV: https://goo.gl/G5QS2Q

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV