Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Welkomstbijeenkomst "nieuwe" ouders Jeugd op 29 augustus

21-8

Beste "nieuwe" ouders van A t/m D jeugdleden,

Enorm leuk dat uw zoon of dochter heeft besloten om bij HGC te komen hockeyen. Wij hopen dat ze een leuke tijd bij onze vereniging zullen hebben. Om u een beetje wegwijs te maken in hoe we op HGC proberen het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken nodigen wij de "nieuwe" ouders graag uit voor een kennismaking op woensdag 29 augustus van 20:30 tot 21:30 uur, uiteraard op HGC.

U kunt dan kennismaken met een aantal personen die van alles regelen voor de Jeugd van HGC en natuurlijk vragen stellen. Wij zouden uw aanwezigheid zeer op prijs stellen.

Verder willen wij ook graag weten of uw zoon/dochter interesse heeft in een paar extra trainingen naast de teamtrainingen. Tijdens deze extra trainingen zullen de beginselen van het hockeyspel een beetje worden opgefrist of, indien uw kind geen enkele ervaring heeft, de basis vaardigheden worden uitgelegd en getraind. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen wij dit dan in september inplannen. Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan horen wij dat graag op 29 augustus of per mail.

 

Inmiddels heeft u , "nieuwe” ouders, hierover inmiddels een mail ontvangen. Mocht u deze mail nog niet ontvangen hebben, stuurt u dan een mail naar [email protected].

 

We hopen u woensdag 29 augustus te kunnen verwelkomen.

 

HGC TV