Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Sponsoring

Kom naar de 1e Hockey Experience op zondag 26 augustus

21-8

Opening hockeyseizoen met de eerste Hockey Experience van dit seizoen voorafgaand aan de wedstrijd H1 HGC  vs Oranje-Rood!

 

We staan in de startblokken voor een fantastisch nieuw hockeyseizoen. 

Zondag 26 augustus speelt Heren 1 zijn eerste wedstrijd onder leiding van hun nieuwe coach Paul van Ass. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tegen Oranje-Rood. De heren zijn er klaar voor. Omdat dit de eerste keer weer is willen wij u allen graag uitnodigen voor de Hockey Experience georganiseerd door "De Vrienden van HGC".

Robbert Delissen, oud-speler van het Nederlands XI-tal en uiteraard van HGC, geeft normaal gesproken exclusief voor de vrienden van HGC om 14.00 uur een voorbeschouwing op de wedstrijd. Dit keer kunt u hier ook bij zijn. Mocht u enthousiast zijn en dit vaker bij willen wonen dan kunt u ook lid worden van "De Vrienden van HGC". Wij steunen niet alleen topsport, maar juist ook het professionaliseren van jeugdhockey over de gehele breedte. Ieder jaar benoemen wij een aantal projecten waarmee wij de club steunen.
Wil je aanwezig zijn bij de bijeenkomst van a.s. zondag, meer weten of ook "Vriend van HGC" worden? stuur dan een mail naar [email protected] of kijk op de site: https://goo.gl/6pvKjJ


Bezoekersregistratie
 

HGC TV