Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 in ABN AMRO Cup - UPDATE

19-8

Update:

Heren 1 speelt vanmiddag, zondag 19 augustus, om 15.00 uur tegen Oranje Rood, ook de tegenstander in de 1e competitiewedstrijd volgende week zondag. 

De wedstrijd vanmiddag wordt gespeeld op de hockeyclub Rotterdam!

 

Voor de elfde keer is de ABN AMRO Cup hét prestatietoernooi waarmee de teams zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. De voorronden worden gespeeld op donderdag 16 augustus verspreid door het land, het finaleweekend is op 18 en 19 augustus op HC Rotterdam.

De ABN AMRO Cup is inmiddels niet meer weg te denken uit de voorbereidingen van de teams uit de Hoofdklasse. De ABN AMRO Cup is de traditionele aftrap van het hoofdklasseseizoen.

Aan de elfde editie van de ABN AMRO Cup doen wederom alle twaalf mannenteams uit de hoofdklasse hockey mee. Onder de twaalf deelnemende teams bevindt zich ook HC Klein Zwitserland, de promovendus van het afgelopen seizoen. De Haagse club heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door in twee jaar tijd te promoveren van de eerste klasse naar de Hoofdklasse.

Titelverdediger in de ABN AMRO Cup is voor het tweede jaar op rij HC Rotterdam. Voor de club was het in 2017 de vijfde overwinning van het toernooi, daarmee verstevigen de Rotterdammers hun record.

De eerste ronde van de ABN AMRO Cup wordt donderdag 16 augustus gespeeld bij HC Amersfoort, MHC Alliance (Heemstede), VMH&CC MOP (Vugt), HV Victoria (Rotterdam). Er wordt gespeeld in vier poules van drie teams en wedstrijden duren 35 minuten. Het finaleweekeinde (18-19 augustus) wordt wederom gespeeld in het stadion van HC Rotterdam.

Heren 1 speelt de voorronde bij Victoria.
Het schema ziet er als volgt uit:

19.30 - 20.05  Rotterdam - HGC
20.25 - 21.00  Rotterdam - Klein Zwitserland
21.20 - 21.55  Klein Zwitserland - HGC

De toegang tot de ABN AMRO Cup is op alle dagen gratis. Het volledige speelschema (ook voor zaterdag en zondag) is te vinden op www.abnamrocup.nl

Heren 1 speelt vanmiddag, zondag 19 augustus, om 15.00 uur tegen Oranje Rood, ook de tegenstander in de 1e competitiewedstrijd volgende week zondag. 

De wedstrijd vanmiddag wordt gespeeld op de hockeyclub Rotterdam!


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV