Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC - Huizen pas beslist na shoot outs

31-5

De eerste wedstrijd om een plaats in de hoofdklasse was bij het eindsignaal onbeslist. HGC begon strijdlustig aan de wedstrijd en wist Huizen onder druk te zetten. Dit zorgde ervoor dat Huizen verdedigingslinies plaatste en zo een Gooische vesting creëerde waar moeilijk doorheen te komen was.

De wedstrijd was vooral een strategisch spel met een zoektocht naar openingen. In het tweede kwart lukte het HGC om drie kansen te creëren, die helaas net niet verzilverd werden.
De ploegen hielden elkaar in evenwicht qua schoten op het goal en strafcorners. De strafcorners over en weer vielen bijna allemaal in het derde kwart. Maar keepster en uitloopsters wisten doelpunten te voorkomen.

Ondanks de 0-0 op het scorebord was het een spannende wedstrijd om naar te kijken en leefde het publiek mee met de strijd.

In de shoot-outs was Huizen beter in de afronding en werd het uiteindelijk 2-4. Invalster Zoë Hessels uit MA1 en aanvoerster Lisa Harteveld wisten ondanks de grote druk te scoren.

HGC en Huizen zijn dus aan elkaar gewaagd. Zaterdag gaat de strijd verder en we zijn gewaarschuwd: Huizen heeft een hele luidruchtige aanhang. Belangrijk dat de blauwe HGC supporters massaal aanwezig zijn en van zich laten horen.

HGC Dames 1 vecht voor wat ze waard is en verdient onze steun en een plek in de hoofdklasse.

 strategie bepaling voor de corner variant


Anne tussen vijf paar rode kousen


Kans HGC , net voorlangs


 Blue Army HGC

 

Meer foto’s Anja van Jaarsveld klik hier
Bijlage

Reacties

Victor Roos

Jammer
2-6-2018 @ 06:34:20

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV