Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC verslaat HIC en gaat strijden om plek in de Hoofdklasse

29-5

Het waren mooie individuele acties, waarvoor het publiek de speelsters met een luid applaus bedankte. Zoals de steals van Loes Stijntjes en de passeerbewegingen van Luna Fokke. En de assist van Nicole van Jaarsveld voorafgaand aan de spectaculaire tip-in goal van Anne Abendroth.

HGC wilde héél graag zaterdag de wedstrijd winnen en het niet laten aankomen op een derde en beslissende wedstrijd. Het was niet de mooiste wedstrijd van het seizoen. Er stond veel op het spel en dat zag je terug in het veld. HGC wist maar één keer te scoren, maar die ene goal was genoeg voor de overwinning. De finale van de play-offs is bereikt. Tegenstander is de nr 10 Huizen. 

Belangrijk was dat HGC ondanks de hitte het hoofd koel hield. De eerste serieuze kansen waren voor HIC. Maar keepster Anke van Goudoever liet zich niet verrassen. In het derde en vierde kwart liet HGC zien dat zij duidelijk de beste ploeg was en een serieuze kandidaat voor een plek in de hoofdklasse.

WOENSDAG 30 MEI om 20.30u speelt HGC thuis op de Roggewoning.
De apoteose van een seizoen vol spanning, veel doelpunten en strijdlust. Kom aanmoedigen en genieten van een avondje hockey.


aanvoerdster Lisa Harteveld - veel publiek op de RoggewoningEls van Aken was nog dicht bij een doelpuntLuna Fokke passeert twee speelsters


Anne Abendroth en Anke van Goudoever genieten van de overwinning

Meer foto’s Rob Abendroth klik hier

Meer foto’s Anja van Jaarsveld klik hier

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV