Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC is in topvorm en kan zaterdag de klus afmaken

24-5

De eerste wedstrijd in de strijd om een plek in de hoofdklasse tussen HIC uit Amstelveen en HGC werd gewonnen door HGC. Het team van Robbert-Jan de Vos is in vorm en er werd dan ook overtuigend gewonnen met 1-3.

Dat is een goede uitgangspositie voor komende zaterdag. HGC speelt dan thuis en kan het op eigen veld afmaken.

Het was genieten voor het publiek op de zonnige en sfeervolle accommodatie aan de Escapade in Amstelveen.
De eerste minuten waren voor HIC met corners en dreiging in de cirkel. Maar als snel wist HGC de rust te vinden en met goed samenspel het spel te domineren.

Na een afgekeurd doelpunt van HGC, kwam HIC op een 1-0 voorsprong door een velddoelpunt vanuit een snelle tegenaanval. Luna Fokke scoorde de gelijkmaker voor HGC en acht minuten later maakte Anne Abendroth de 1-2. HIC bleef aandringen, maar op het hoge tempo van HGC had HIC geen antwoord. In de 55 ste minuut scoorde Luna Fokke haar tweede van deze middag en 1-3 was ook de eindstand.

Nodig vrienden, buren en familie uit en kom zaterdag D1 aanmoedigen. Het team is er klaar voor en ze gaan alles geven om zo goed mogelijk te presteren. Let op de wedstrijd begint om 12.30 uur.