Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Zondag 27 mei: HGC autorally

17-5

Eindelijk is het weer zover! Zondag 27 mei is de jaarlijkse autorally van de ‘Vrienden van HGC’ in samenwerking met Porsche Centrum Rotterdam. Tijdens deze gezellige familierally toert u van Wassenaar door het Groene Hart en weer terug naar HGC. Deelname is mogelijk met ieder type auto, oud of nieuw. Porsche Centrum Rotterdam stelt een Porsche voor de rally beschikbaar.

Programma:

 

  • 08.30 uur ontvangst Hotel Bijhorst van der Valk voor een ontbijt en briefing
  • 09.00 uur start rally
  • 12.30 uur retour HGC

 

 

Op HGC sluiten we af met een heerlijkelunch en kunnen we kijken (indien nodig)naar de 3e en laatste wedstrijd van de Play Offs van ons Dames 1.

Durft u, net als Porsche, nieuwe wegen in te slaan en wilt u deze prachtige Porsche testen tijdens de rally?Meld u dan samen met uw navigator of familie voor 23 mei aan voor de rally op [email protected] vermeld bij uw aanmelding de nieuwprijs van deze geweldige sportwagen. Wie weet zit u dan op 27 mei achter het stuur van deze Porsche.

Ook als u nog geen ‘Vriend van HGC’ bent, kunt u tegen een vergoeding van 100 euro per auto meedoen aan deze autorally. Deze kosten worden in mindering gebracht op de jaarlijkse bijdrage van ‘Vriend van HGC’ bij besluit om uiterlijk 27 mei 2018 ‘Vriend van HGC’ te worden.

Bijlage
 

HGC TV