Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

H1 HGC dubbelweekend levert 3 punten op

17-4 13 april 2018, avondwedstrijd

H1 HGC-Rotterdam 1 - 3

Vrijdag de 13e: voor de bijgelovigen geen lekkere datum om te spelen. Maar dat is onzin. Heren 1 was klaar voor de ontvangst van Rotterdam.

Vóór de avondwedstrijd was er een MKB-bijeenkomst geörganiseerd samen met HGC's hoofdsponsor ABN AMRO .Er was een  prima buffet van Q for Catering voor de genodigden. Een actueel onderwerp. Aan het end van de presentaties gaf geblesseerd H1 captain Floris van der Linden een vooruitblik op de wedstrijd.
Lees meer hierover, artikel Wassenaarse Krant 16-4-'18: KLIK HIEROP

De wedstrijd zelf was spannend. De teams waren zeker aan elkaar gewaagd. Tristan Algera opende in de 42e minuut de score: 1 - 0 uit een prachtige strafcorner. Helaas bleef het hierbij bij HGC. Later in de wedstrijd wist Rotterdam tot 1 - 3 te komen. Maar, ondanks het veel genoemde maar oh zo irritante blessureleed, wist HGC ook voor eigen publiek een spannende wedstrijd neer te zetten. Op naar de zondag in Almere.

Zondag 15 april 2018
H1 Almere - HGC  0 - 1

Het was algezegd: onderschat Almere niet. HGC was voorbereid en het was zeker geen gemakkelijke wedstrijd. In de 5e minuut scoorde Jorrit Croon: 0 - 1. Er werd aan beide kanten hard gevochten, maar beide teams kwamen niet tot scoren. De strafcorner van HGC trof belandde geen enkele keer achter de doelman van Almere. Stijn Jolie van Almere sloeg een strafbal naast (buitenkant paal). En overigens was Sam van der Ven magistraal aan het keepen. Dick Möhlmann is deze wedstrijd getroffen door een hamstringblessure. Die kon het team er nog wel bij hebben... Goed herstel gewenst Dick. Het was in ieder geval voor het publiek een leuke wedstrijd om te zien. Helaas weinig doelpunten, maar eindelijk weer eens 3 punten voor HGC. Kars Scheepmaker uit JA1: debuut in de Hoofdklasse

We willen hier wel even melden dat JA1 HGC-speler Kars Scheepmaker in de uitwedstrijd tegen Almere zijn debuut maakte in de Hoofdklasse. Gefeliciteerd!

Hierna volgen nog de wedstrijden Oranje Rood uit en Kampong thuis op HGC. Geen gemakkelijke opgave met het, door blessures, nogal gemankeerde team dat nog op de been staat.

Zondag 22 april om 14:45 uur Heren 1 Oranje Rood - HGC
in Eindhoven dus. 
Kom ons team aanmoedigen. Laatste uitwedstrijd. Mooi weer!

Topescorers overzicht:

  
v.l.n.r Tristan Algera en Jorrit Croon

bron HOCKEY NL

Videosamenvatting:

Ziggo vrijdag 13 april H1 HGC- HC Rotterdam: 

Ziggo zondag 15 april H1 Almere HGC: 

Foto's:

geen wedstrijdfoto's avondwedstrijd 13 april

Voor een Google fotoalbum wedstrijd H1 Almere - HGCJorrit Croon scoort de 0 - 1 (eindstand ook)Sam van der Ven staat weer geweldig te keepen

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV