Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 Tilburg - HGC: 3 - 2

5-4

30 maart 2017

Goede Vrijdag, wat een moeizame naam voor de dag dat HGC de avond-inhaalwedstrijd tegen Tilburg aldaar moest spelen. Koud, regen, toch wel wat HGC supporters. We moeten altijd winnen, maar zeker nu. Tilburg uit en HGC gaat historisch wat moeizaam. Dat moest nu anders zijn. En ja er waren weer belangrijke spelers niet beschikbaar door blessures. Dat helpt zeker niet.

Tilburg zette de eigen cirkel op slot en het was wat dat betreft geen mooie wedstrijd om naar te kijken. Anderzijds moet HGC ook met dit soort spel om kunnen gaan en die enkele kans die er is om te scoren benutten. Dat lukte niet echt. Ook de 3 strafcorners die HGC mocht nemen in deze wedstrijd leverden geen doelpunten op helaas. Pelle Vos zette in de 52ste minuut de score op 0 - 1. Maar al twee minuten later maakte Tilburg de 1 - 1 gevolgd door 2 - 1 . In de 61ste minuut scoorde Dick Möhlmann de 2 - 2. Maar zelfs dat ene punt wist HGC niet mee naar huis te nemen, want vlak voor het eindsignaal kwam Tilburg toch nog op 3 - 2. Een teleurstellende avond voor H1 HGC, begeleiding en HGC toeschouwers, die hier toch op iets mooiers gehoopt hadden.

Op zondag 8 april om 14:45 uur speelt H1 HGC in Den Bosch.

Ook weer best ver, het wordt beter weer, bezoek de mooie stad Den Bosch, maak er een dagje van. HGC support is erg belangrijk en kom ter plekke HGC aanmoedigen. Er moet gewonnen worden!

8 april om 14:45 uur UIT: H1 Den Bosch - HGC


 Topscorers

 Er werd gescoord door v.l.n.r. Pelle Vos en Dick Möhlmann

   (bron www HOCKEY NL)


Voor de Ziggo videosamenvatting KLIK HIEROP

Voor is geen Google fotoalbum van de wedstrijd H1 Tilburg - HGC beschikbaar


archieffoto(C)HGC: H1 HGC-Tilburg, 1 oktober '17,Dick Möhlmann in actie


 

HGC TV