Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 Bloemendaal wint van HGC

16-3

11 maart 2017:  H1 HGC Bloemendaal: 0 - 5

Vóór de wedstrijd was er door de Sponsorcommissie van HGC in samenwerking met hoofdsponsor ABN AMRO een speciale ontvangst georganiseerd voor relaties van de bank, sponsoren, donateurs en speciale vrienden van HGC. Er was bovendien nog een clinic aangeboden door ABN AMRO voor de jongste jeugd op HGC. 

  
links:Ted Trip Directeur Private Banking ABN AMRO Wassenaar 
met de mannen van de clinic en rechts: Floris vd Linden, Koen Bakhuis
 met Robbert Delissen in gesprek "voor de zaal".

Tijdens de ontvangst met koffie, drankjes en broodjes , gaf HGC erelid en oud-international Robbert Delissen zijn bekende analyse van de wedstrijd die komen ging. Hij ging in op de verwachte opstelling van beide teams. Robbert stelde vast dat HGC een zware kluif zou krijgen aan Bloemendaal. De geblesseerde spelers Floris van der Linden en Koen Bakhuis vertelden over hun herstel en dat zij baalden dat ze niet konden meespelen. De voorspelde uitslagen gaven te denken, maar Robbert wees op het mirakel Willem 2 - PSV : 5-0. Dat moest de inspiratiebron zijn!
mooie line-up met de jongste jeud van HGC

Dit was de eerste wedstrijd na de winterstop, nu vorige week Pinoké uit door de vorst was afgelast. Het zou een moeilijk gevecht worden. H1 HGC kampt(e) met een groot aantal geblesseerde spelers en kon dus niet op volle sterkte en in de meest gewenste opstelling spelen. En ja, Bloemendaal is een geduchte tegenstander. Het eerste kwart kon HGC nog aardig tegengas geven. In het tweede kwart werd dat met 2 vroege tegendoelpunten al moeilijker in de 2e helft toonde Bloemendaal zich oppermachtig en wist zelfs 0-5 te noteren. H1 HGC speelde goed, maar was niet effectief in de cirkel. De enige corner die HGC mocht nemen leverde helaas geen doelpunt op. Jammer, maar "met opgeheven hoofd het vervolg van de competitie in" is het devies. Het is zaak dat het team zo goed mogelijk weet te eindigen dit seizoen. Spelers en begeleiding doen hier alles aan. De support van alle HGC-ers hierbij blijft belangrijk.

Door alle blessures moest er een beroep worden gedaan op jeugdspelers. Bernard Richters speelde al vaker mee en Emile de Boer (foto's hieronder) uit JA1 maakte zijn debuut in de hoofdklasse.

  

Steijn van Heijningen, de bikkel,  speelde ondanks zijn herstellende jukbeenblessure toch, met een masker (foto)!


Verder waren er weer twee enthousiaste Mini's van de Week: Constantijn Brabander en Xavier van der Velden uit het beroemde J8E1 hebben genoten van hun middagje met hun Heren 1.Topscorer-overzicht/ ongewijzigd:


Op vrijdagavond 16 maart om 20:30 uur is, ijs en weder dienende, de inhaalwedstrijd UIT bij Pinoké. H1 Pinoké - HGC

Belangrijk..kom aanmoedigen in Amstelveen/ Amsterdamse Bos

VIDEO

Voor de Ziggo video-samenvatting KLIK HIEROP

FOTO'S


Jorrit Croon in actie


Wiegert Schut in actie


Rik van Kan in de lucht, maar een harde landing!

Voor een Google fotoalbum van de wedstrijd H1 HGC-Bloemendaal 11 maart 2018:  KLIK HIEROPAgenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV