Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Motorhuisveld: UPDATE 16 maart

15-3

UPDATE 16 maart!

Vanochtend vroeg (vrijdagmorgen) is er een start gemaakt met de reparatie van het Motorhuisveld. De ‘luikjes’ waaronder de ankers voor het bevestigen van het stalen net van de hal zijn verborgen worden opengemaakt en vervolgens worden de ‘verzakkingen’ opgevuld en aangestampt. Daarna worden de ‘luikjes’ weer teruggeplaatst en verlijmd.

Het verlijmen kan pas bij bepaalde temperaturen gebeuren. Niet alleen de buitentemperatuur is hierbij van belang, maar ook of de ondergrond bevroren is (geweest). Gezien de weersverwachtingen is nog niet zeker wanneer dat allemaal gereed is. Daarna moet zoals eerder geschreven het veld nog gekeurd worden voor de KNHB. Wij houden jullie op de hoogte.

  


Bericht 15 maart 2015:
Tot onze spijt moeten wij melden dat het Motorhuisveld nog steeds niet geschikt is voor (loop)trainingen en wedstrijden. De reparaties die aan het veld uitgevoerd moeten worden kunnen alleen plaatsvinden bij bepaalde weersomstandigheden. Niet te koud, niet te nat! Zoals jullie begrijpen proberen wij uit alle macht het veld zo snel mogelijk weer klaar en door de KNHB goedgekeurd te hebben. Dat laatste is van belang i.v.m. aansprakelijkheid voor de verzekering. Tot dat moment is het niet toegestaan het veld te betreden. Betreden wil zeggen: NIET trainen, spelen en/of lopen. Let daar zelf ook even op en vraag vriendelijk om mensen die toch op het veld staan z.s.m. van het veld af te gaan. Een en ander betekent uiteraard ook nog steeds een aanpassing van het trainingsschema. Wij hopen dat jullie begrip voor de situatie hebben. Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met Rudolph van Dusseldorp ([email protected])

 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

HGC TV