Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 wint van Terriers met 3-1

5-3

De tweede seizoenshelft van Dames 1 HGC begint tegen de Terriers. Een echte thuiswedstrijd is het niet want er wordt gespeeld bij de buren op het semiwaterveld. Het is wennen na een koude winterstop en weinig uren op het veld. De wedstrijd wordt vooral achterin gespeeld met veel rondspelen van HGC en hoge druk van de Terriers. De eerste strafcorner van 2018 levert direct een doelpunt op voor HGC. Colette Jansen scoort in de achtste minuut en dit was ook de ruststand.
Bij vlagen werd het spel beter en kwam HGC met goed combineren en meer snelheid op twee-nul. Floor Borstlap wist met een goede reactie de bal via een tip-in te scoren. Terriers kwam nog terug tot 2-1 toen HGC tien speelsters in het veld had staan.
Vrij snel scoorde Isabelle Severins de 3-1 en kon HGC de wedstrijd blijven controleren en de drie punten veilig stellen.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen HCKZ op het programma. Een spannende derby waarbij iedereen van harte uitgenodigd is om HGC D1 te komen aanmoedigen.Meer foto's van Anja van Jaarsveld klik hier Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV