Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC scoort vijf maal en houdt eigen goal schoon.

21-11

Al na drie minuten was het 1-0 in het voordeel van HGC. Anne Abendroth wist uit een "scrum" voor het goal de bal in te tikken. Dat er gewonnen kon worden was duidelijk, de vraag was met hoeveel doelpunten. De twee nul was voor Damy Sistermans uit een strafcorner. Nog voor rust werd ook de drie nul gescoord door Anne Abendroth uit een strafcorner variant. Er werd overtuigd gespeeld met veel snelle aanvallen van de spitsen en middenvelders over de flanken en volle uithalen richting de eerste en tweede paal.

Na rust was HGC toch minder gretig en wist QZ de druk wat op te voeren. Het duurde lang voor de vierde goal viel. Een snelle uitgespeelde aanval met nauwkeurige passing gaf de verdediging het nakijken en bracht de 4-0 op het scorebord. Lisa Harteveld's eerste van het seizoen. Dat smaakte naar meer. Even later scoorde Lisa de vijf nul door de strafcorner rebound slim te controleren en binnen te schuiven. Dat was ook de einduitslag 5-0 voor HGC. Hiermee blijft HGC op de tweede plaats staan op de ranglijst in de Overgangsklasse A.

Volgende week de eerste wedstrijd van de tweede ronde van de competitie. Zondag 26 november uit in Helmond. Iedereen welkom om aan te moedigen natuurlijk.