Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC deed wat moest: 3 punten binnen !

31-10

Na de uitwedstrijd in Rotterdam was er behoefte aan winnen thuis, zoals H1 HGC dat tot nu toe doet. Het was een zondag met zon, veel wind en een spatje regen even. De ploeg uit Almere wilde net zozeer punten pakken op de Roggewoning. De 1-0 stond snel, na 6 minuten al, op het scorebord dankzij Wiegert Schut en 3 minuten later scoorde Rik van Kan uit de rebound van de strafcorner de 2-0. Vóór rust kwam Almere to 2-1. En dan blijft het extra opletten. Pas in de 59ste minuut wist Nick Budgeon voor HGC de 3-1 te noteren en Dick Möhlmann vlak vóór het eindsignaal de 4-1. Ging het allemaal vanzelf en soepel? Ach niet allemaal en niet altijd, maar HGC was uiteindelijk duidelijk de bovenliggende partij en wist effectief de 3 punten veilig te stellen. Mooi dus.

Jammer dat in de laatste minuut Wiegert Schut geblessseerd raakt aan een vinger en daardoor enige tijd uitgeschakeld zal zijn. Gelukkig was Pelle Vos, die ook lang kampte met een blessure wel volop van de partij. Wiegert, sterkte! We hopen je snel weer in actie te zien.

De wedstrijd wordt mede gewonnen door de tactische adviezen en aanmoedigingen van en door de MINI'S VAN DE WEEK. Deze week waren dat Willemijn van de Loo en Leonoor Verhoef uit het bekende ME4 en natuurlijk hadden ook zij een geweldige middag temidden van hun helden.


En dan maken we ons nu op voor een dubbelweekend voor Heren 1 HGC. Zij ontvangen op vrijdagavond om 20:30 u thuis Oranje Rood en gaan zondag naar Kampong. Niks is gemakkelijk in de topsport en dit weekend dus ook niet. Er moet een topprestatie geleverd worden en daar gaat H1 HGC ook voor. De aanwezigheid thuis en uit van een grote schare HGC-supporters is meer dan welkom. Zorg dat je erbij bent!

vrijdag 3 november 20:30 uur Heren 1 HGC - Oranje Rood

zondag 5 november 14:45 uur Heren 1 Kampong - HGC

* * * * *

gescoord door v.l.n.r. Wiegert Schut, Rik van Kan sc, Nick Budgeon en Dick Möhlmann

    


terugkijken de wedstrijd van 29 oktober?

Voor de Ziggo Sport videosamenvatting: klik hier

Voor een Google fotoalbum (foto's Rik Komor©HGC): klik hierop


Pelle Vos is weer in actie gelukkig


 

HGC TV