Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

HGC en Sportplezier : Stoplicht Spel & de Blauwe kaart

25-10

HGC en Sportplezier! Dit seizoen het Stoplicht Spel de Blauwe kaart.

Al weer twee seizoen geleden zijn we begonnen met "Shake Hands. Dit initiatief werd en wordt door alle teams gedragen en uitgevoerd! Mooi om te zien hoe snel "Shake Hands” een onderdeel is geworden van de wedstrijd. Dit seizoen gaan we Sportplezier op HGC onder de aandacht brengen door middel van het Stoplicht Spel en de Blauwe Kaart.


De kinderen van de F en E teams gaan samen met de coaches en trainers het zogenaamde Stoplichtspel spelen. Dit spel geeft de kinderen de mogelijkheidom hun ouders langs de lijn te laten weten welk gedrag zij prettig (groen), minder prettig (oranje) en niet prettig (rood) vinden tijdens de wedstrijd. De coaches/trainers van de jeugdteams kunnen natuurlijk ook dit spel gebruiken als leidraad om met hun team in gesprek te gaan! Posters zijn te verkrijgen via [email protected].


Blauwe kaart

Bij alle jeugd teams (E mini’s,D, C, B, A) wordt de Blauwe Kaart geïntroduceerd. Dit is een soort van sportiviteitsignaal. De blauwekaart geeft het HGC team de mogelijkheid om sportief gedrag van de tegenpartij te belonen. Na de wedstrijd kan dezekaart-voorzien van compliment- aan de tegenstander worden overhandigd. 



HGC is een tophockeyclub waar we met alle leden en verder iedereen die verbonden is met de club een sportieve en gezellige tijd hebben. Hiervoor is het belangrijk te weten hoe we willen dat we met elkaar en elkaars spullen om gaan!Aan het promoten van sportief gedrag op en rond het veld willen we graag meer zichtbare aandacht geven. Na de herfstvakantie zal een groepje vrijwilligers met herkenbare jasjes aan langs de velden lopen.Als deze rol jou goed ligt, kun je je aanmelden via [email protected].

De komende weekendenzal er extra aandacht aan Sportplezier worden besteed. Een groepje enthousiaste mensen zal langs de velden lopen om sportief gedrag te stimuleren.We gaan voor een sportief en gezellig seizoen!


Namens Sportplezier HGC,


Liesbeth Maatman-Fleuren
Judith Kokkedee

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

HGC TV