Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Play-offs HGC MA1 – JA1 – JB1

10-10

Na een spannende voorcompetitie zullen drie van onze topteams aanstaande zaterdag strijden voor een plek in de Landelijke of Super A/B competitie! Kom deze teams aanmoedigen! Lees hieronder welk team waar gaat spelen!

MA1
MA1 is tijdens de voorcompetitie tweede geworden in de Toppoule. Onder begeleiding van coach/trainers Yara Casteleijn en Ewout Buijs, en ondersteuning van manager Lily Hessels en assistent trainer Nick Budgeon (speler van H1), zullen onze top meiden van MA1 gaan strijden voor de laatste plek in de Landelijke competitie. Aanstaande zaterdag om 14.00 uur op hockeyclub Schiedam spelen zij de beslissende wedstrijd tegen MA1 van Rotterdam. De winnaar gaat door in de Landelijke competitie, de verliezer in de Super A poule. Meiden en begeleiding, heel veel succes!

JA1
JA1 is zeer overtuigend eerste geworden in de 1eklasse voorcompetitie. Nu gaat het echte werk beginnen, heren! Coach en trainer Lucas Martinez (speler van H1) heeft met manager Jabine van der Meijs, de spelers van JA1 tot top prestaties gebracht, nu Super A nog halen! Aanstaande zaterdag speelt JA1 2 wedstrijden voor de laatste plekken in de Super A poule die na de herfstvakantie van start gaat. Op KZ speelt JA1 om 13.40 uur tegen KZ JA1 en om 16.10 uur tegen Leonidas JA1. De nummers 1 en 2 gaan door in de Super A. Heren, ga ervoor!

JB1
JB1 is eveneens vrij probleemloos 1e geworden in de 1e klasse voorcompetitie. Coach/trainer Hans-Pieter van Beek heeft de jongens van JB1 laten groeien in hun spel en van dit team een echt team gemaakt. Samen met trainer Koen Bakhuis (speler van H1), manager Roderick van Zuylen en Marc Delissen als extra trainer/begeleider, zullen de jongens aanstaande zaterdag gaan vechten voor de laatste plekken in de Super B poule. Op hockeyclub Schiedam speelt JB1 om 11.10 uur tegen Cartouche JB1 en om 16.10 uur tegen Forescate JB1. Heel veel succes!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

Bezoekersregistratie
 

HGC TV