Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Plaatsing HGC Topjeugd

10-10

Afgelopen zaterdag werden de laatste voorcompetitiewedstrijden gespeeld. Na de herfstvakantie worden zij in een nieuwe (bonds-)competitie ingedeeld! Lees hieronder welk team waar gaat spelen!

MB1 – Landelijke poule

Vorige week zaterdag verzekerde MB1 zich al van de Play-Offs Landelijk door met 11-2 van concurrent Leonidas MB1 te winnen. Zouden zij een week later thuis op het eigen hoofdveld van KZ MB1 winnen dan zouden zij zich direct plaatsen voor de Landelijke poule. En dat gebeurde ook! Afgelopen zaterdag won MB1 met ruim 5-2 van KZ! Dames, coach Derek van den Hoven, manager Rik van den Berg en Nick Budgeon (speler van H1 die sinds kort het team assisteert) van harte gefeliciteerd met deze topprestatie & heel veel succes in de Landelijke poule!


 

JC1 - IDC-1

Vanaf week één van de competitie nam HGC JC1 in de TOP-voorcompetitie poule de leiding door met 4-2 bij KZ de punten mee terug naar HGC te nemen. Hierna ging JC1 door met winnen: 11-1 van Alecto JC1 en 2-0 winst op Zoetermeer JC1. De tweede wedstrijd tegen KZ eindigde in een 2-2 gelijkspel, waardoor de jongens van onze JC1 een comfortabele voorsprong van 3 punten behielden. Afgelopen zaterdag werd overtuigend van Zoetermeer JC1 gewonnen (4-0), waardoor JC1 ongeslagen kampioen in de TOP-voorcompetitie poule is geworden. Zij hebben zich hierdoor geplaatst voor de IDC-1 poule! Wij zijn enorm trots op de jongens van C1, coach Luc Schellekens, trainer Koen Bakhuis (tevens speler van H1) en manager Laurina Nieukerke. Heel veel succes in de IDC-1 poule!


 

MC1 – Subtop

HGC MC1 zal dit jaar uitkomen in de Subtop. Het team bestaat uit veel 1e jaars speelsters en heeft even de tijd nodig gehad om verder te groeien. De dames en de begeleiding (coach Irene van Leeuwen en manager Jet Garvelink) gaan er een mooi en leerzaam seizoen van maken. Succes dames!JD1 – Subtop

Na een aarzelende start van het seizoen, met een jonge groep spelers die moesten wennen aan het grote veld en het nieuwe team, is JD1 in de voorcompetitie enorm gegroeid. De spelers gaan door hun eigen enthousiasme en de begeleiding van coach/trainers Diederik (speler van JA1) en Jacco Kokkedee, trainers Koen Bakhuis en Lucas Martinez (spelers van H1), en manager Anke Buis, met sprongen vooruit. Ondanks de overwinningen op HDM en Berkel en Rodenrijs konden de verloren eerste wedstrijden helaas niet meer goed gemaakt. JD1 gaat nu met veel inzet en hockeyplezier verder in de Subtop en kan niet wachten tot de herfstcompetitie begint!!MD1 – Subtop

De voorbereiding van MD1 is goed verlopen, helaas zat er voor MD1 geen 1e of 2e plek in. De speelsters hebben onwijs hard gewerkt en er zijn al flinke stappen gemaakt. MD1 blijft, onder begeleiding van coach Sebastiaan Vermeeren en manager Raffi van den Berg, doorgaan op de manier waarop ze nu bezig zijn en gaan knallen in de subtop! Complimenten voor de inzet van de meiden en heel veel succes in de Subtop!HGC MA1 zal zich aanstaande zaterdag (14 oktober) nog moeten plaatsen voor de Landelijke Poule. Ook JB1 (Super B) en JA1 (Super A) hebben zaterdag Play-offs.

 

 

 

Bezoekersregistratie
 

HGC TV