Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Heren 1 HGC en jeugdspelers

10-10

Bij HGC krijgen steeds meer talentvolle spelers uit de eigen Jeugd de mogelijkheid om aansluiting te vinden bij ons H1.

Vorig seizoen trainden Bernard Richters en Jerald Duffy uit JA1 en Kars Scheepmaker uit JB1 regelmatig mee met H1. In de voorbereiding van dit seizoen sloten Emile de Boer en Diederik Kokkedee zich hier ook bij aan. Deze 5 HGC jeugdleden hebben tijdens de oefenwedstrijden van H1 hun eerste speelmomenten bij H1 gemaakt. 


Bernard Richters in actie in het Wagenerstadion tijdens H1 Amsterdam-HGC

Inmiddels trainen Bernard, Jerald en ook Lars Bosma, eveneens een speler die uit de eigen HGC Jeugd komt, volledig mee met H1. Bernard (17 jaar) en Jerald (18 jaar) hebben hun debuut in de Hoofdklasse gemaakt tijdens de wedstrijd tegen Bloemendaal op 24 september j.l. Emile, Diederik en Kars trainen iedere maandag met H1 mee en maken hierdoor grote stappen in hun ontwikkeling. Een aantal andere spelers van JA1 mogen nu ook om de week op woensdag met H1 mee trainen. Dit zijn Stephan van Eps, Rolf Schwarz en Noud Stikkelorum. Koen de Ruiter zal later nog aansluiten.

HGC is trots op haar jeugdopleiding en haar talenten die vanuit de Jeugd doorstromen naar Heren 1. Het is een enorme stap vooruit dat eigen jeugdspelers zich steeds meer kunnen meten aan spelers in H1. We hopen dat dit het begin is voor HGC jeugdspelers om over een aantal jaren uit te kunnen komen in de Hoofdklasse voor ons Heren1!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

Bezoekersregistratie
 

HGC TV