Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Help, mijn kind zit op hockey

9-10

Je bent coach op HGC en hebt misschien wel behoefte aan enkele extra handvatten voor het effectief en met plezier coachen van jouw team. Op deze avond worden de basisprincipes uitgelegd, bediscussieerd en geoefend onder leiding van Mark Kaptein (oud hoofdklasse speler, oud coach van o.a. Dames 1 HGC, vader van Joppe in JB1 en initiatiefnemer van SportCoachExcel). Na afloop van deze bijeenkomst heb je meer inzicht en vertrouwen om je team verder te helpen en er een fantastisch seizoen van te maken.

Mark Kaptein heeft onlangs het boekje geschreven: "Help, mijn kind zit op hockey!”. In het boekje beschrijft hij de belevenissen van twee moeders en een vader die samen de begeleiding vormen van hun hockeyende dochters. Aan de hand van dit verhaal worden de basisprincipes en valkuilen van coachen nog eens belicht. In ieder hoofdstuk geeft de schrijver enkele beschouwingen en advies ter overweging voor de lezer. Het boekje is maandag 23 oktober te koop. Alleen deze avond te koop met een speciale HGC korting!

Op zondag 15 oktober, na de wedstrijd van HGC H1 - Den Bosch H1 wordt het eerste exemplaar uitgereikt aan het bestuur van HGC.

Wil jij ook na de herfstvakantie weer vol enthousiasme aan de slag met je hockey team?

Meld je nu aan bij [email protected] o.v.v. het team en we zien elkaar 23 oktober op HGC.

NB: Managers mogen ook best mee!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV