Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC wint met 4 - 1 van Tilburg

3-10

Na de grote getallen waarmee in Bloemendaal het vorige weekend verloren werd had H1 HGC zich voorgenomen om thuis het bezoekende Tilburg zonder punten te laten. En dat lukte prima. Het werd op overtuigende wijze 4 - 1. Ondanks dat er door blessures een paar ook belangrijke spelers helaas niet opgesteld kunnen worden, heeft het overall jonge team van HGC de leiding genomen en gehouden. Het had zomaar 7-1 kunnen zijn. De strafcornerroutine bij HGC moet nog iets verder worden geoptimaliseerd. Dat komt allemaal wel goed. Winnen is winnen! In de 19e minuut viel de eerste HGC treffer, met dank aan Rik van Kan. Na de rust, 40e minuut scoorden Lucas Martínez en Tristan Algera (sc, 47e minuut), gecombineerd met goed keepwerk door Sam van der Ven. De tegentreffer van Tilburg in de 60e minuut (3-1) mocht hen niet baten. Tristan zette aan 't eind van de wedstrijd de teller op 4 - 1 uit een strafcorner. Hulde aan het gehele team en de begeleiding!


Dit alles was natuurlijk alleen mogelijk door de aanwijzingen en aanmoedigingen van de Mini's van de Week, en dat waren deze keer: Evelien Gribnau en Féline Krikke uithet roemruchte ME2. Ze hebben enorm genoten en veel geleerd van deze middag met de mannen van Heren 1! En dat is te zien.


Vergeet niet te kijken naar de video-samenvatting van Ziggo Sport op deze site. Klik op https://www.hgc.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=482

En nu met focus en veel energie naar Amsterdam. Daar heeft H1 HGC wel eens eerder stunts laten zien. Dus daar gaan álle blauwe supporters, die er massaal op af komen, weer vanuit.

Zondag 8 oktober 14:45 uur Heren 1 Amsterdam - HGC

Kom onze mannen aanmoedigen!

Voor een Google fotoalbum van deze middag, foto's Rik Komor © HGC, klik op: https://photos.app.goo.gl/32L3zlVpPcTM9m6p2

(veel foto's op verzoek van de spelers zelf)


(Rik van Kan noteerde de openingstreffer)
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV